Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zákľuky (1915m)

Svist

pekne slnko a mračná zahrali svoju ulohu

Turis

Ja som s ním tiež v podstate obedoval a po chvíli, zrazu sa akoby na mna rozbehol. Ale ked som sa postavil tak zastal a vybral si to iným smerom. Vtedy mi nebolo všetko jedno:) Ale tak ako vidím tak nizkotatranské kamzíky sú už velmi navyknuté na ludí. Ale bol som velmi prekvapený ked cestou na sedlo Sedielko sa pri chodiníku pásol kamzík. Ludia okolo neho chodili na možno 5 metrov ale on sa ani nepohol, nevnímal ich akoby. Všetci si ho natáčali a fotili, mali isto peknú pamiatku okrem krásnej túry:)

Waldek

Turis, toho kamzíka poznám, raz som tam s ním obedoval a potom ma odprevadil na Dereše :-)

Marpo

Pod Deresmi sme videli asi 15ks, ale tu nie. Tiez to bol zazitok

Turis

Nestretol si tam náhodou kamzíka? Ja ked som hore vyšiel tak tam jeden bol, pásol sa a mna mal total na háku:) Boli sme tam sami dvaja a v okolí nikoho. Celý čas som ho pozoroval, krásny zážitok..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky