Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Cena mikrobusov Lysá Poľana - Zakopané

Diskusná téma Cena mikrobusov Lysá Poľana - Zakopané

Zdravím. Nemáte niekto skúsenosť, koľko stojí mikrobus z Lysej Poľany do Zakopaného? Prípadne, či chlapík berie aj slovenské koruny? Dik.

PlatanaZA

9.3.2024 sme platili 15 Zl, ale berú aj eurá - 5 €.

Niemamweny

Nie wiem gdzie są Brzeziny, ale droga Łysa-Zazadnia- Zakopane jest też dla aut osobowych.

Zivan

Je cesta z Lysej Poľany na Brzeziny cez lokalitu Zazadnia normálne schodná aj pre osobné autá?

Rafał

Mikrobus stoji 8 zł, vacsina busov premava cez Brzeziny. Po vstupe Slovenska a Polska do Schengenu, casto su busy do Zakopaneho aj po slovenskej stranie Lysej Polany. Premava jeden Slovak ktori ma bus "Penzion Kamzik" a on berie aj koruny (80 Sk)

Rique

2 tomi:
sak to hej, ktory Poliak by siel z Palenice Bialczanskej do Brzeziny na turu :-). Vsetci Poliaci idu zo Zakopaneho. To len my Slovaci sme taki cudni :-)))
PKS to ja ako u nas SAD, abo je to nejaka sukromna linka a su aj ine.
OK. Diks este raz.

Tomi

Rique: Tak som sa ti na to pozrel a z Lysej Poľany chodia spoje do Zakopaneho len cez Poronin. Do Brzezin sa dostaneš zrejme len zo Zakopaneho spojom do dedinky Murzasichle ;-)

Rique

2 tomi:
Fest diks, toto som potreboval: " e-podroznik.pl/ "!
Ale nechapam ze tam vobec nie je spojenie z Lysej Polany cez Brzeziny, Toporowu Cyrhlu a Jaszczurowku do Zakopaneho. Potrebujem sa tiez aj dostat do Brzezin aby som mohol ist Dolinou Suchej Wody.

Rique

Neviete niekto nahodou kde by som nasiel na nete cestovny poriadok (Zakopane-L. Polana). Bo ja som hladal a nic slaven sa mi napodarilo.

Marosis

Listok zo Zakopaneho do Palenice stoji 8PL zlotych

MisoM

cenu ti nepoviem, ale zatial vzdy ked som ho vyuzil tak chcel len zlote. nesiel som ale na Zakopane, skracovali sme si cestu na Palenicu

Majki

Ja som mal na mysli, či nemáš skúsenosť s mikrobusmi, čo premávajú z Palenice Białczanskej do Zakopaného cez Lysú Poľanu, tam chodia každú chvíľu. Ja som veľmi nemyslel také tu zo Slovenska.

Akacia

Na zastavkach zvyknu byt cisla na taxiky a mikrobusy. Najlepsie je asi zavolat a popytat sa.Ak by si mi poslal email,tak mozem jedno skusit pohladat, len neviem,ci jazdia aj mimo SR.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum