Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Fotosúťaž s Marmota Festom

V dňoch 27. - 28. februára 2009 sa v kinosále Filmového klubu Nostalgia v Bratislave uskutoční 3. ročník festivalu Marmota Fest. Pri tejto príležitosti vyhlasuje HIKING.SK fotosúťaž, ktorá začína dnes a bude prebiehať v troch témach. V každej z nich budú odmenení autori troch najlepších fotografií permanentkou na festival Marmota Fest 2009 (vstup zdarma na všetkých 5 blokov). Súťažiť sa bude aj o cenu HIKING.SK.

Súťažné témy

1. téma: Človek v horách
2. téma: Keď ide do tuhého
3. téma: Sranda musí byť

Uzávierka súťaže je 20. februára 2009 pre všetky tri témy. Hodnotiť budú čitatelia HIKING.SK. Hodnotenie bude prebiehať do 25. 2. 2009.

Víťazov v jednotlivých témach budeme kontaktovať. Vybrané fotografie budú vystavené na Marmota Feste, preto je dobré mať ich aj vo vysokom rozlíšení (min. 6 megapixelov), autorov budeme taktiež kontaktovať.

Priamo na festivale, pred začiatkom záverečného programového bloku, vyhlási redakcia HIKING.SK najlepšiu fotografiu celej súťaže a odmení jej autora.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotografie musia byť v súlade s podmienkami použitia Galérie HIKING.SK (podrobnejšie v 1. kroku pridávania fotografie). Redakcia si vyhradzuje právo odstrániť zo súťaže fotografiu, ktorá bude uvedené podmienky porušovať alebo nebude súvisieť s témou súťaže. Obmedzenie lokality na Slovensko a poľskú časť Tatier neplatí, do súťaže je možné pridávať fotografie z celého sveta.

Tešíme sa na pekné fotografie a želáme dobré svetlo :)

Linky

Marmota Fest 2009
FK Nostalgia

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš