Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Z mesta až na vrchol

Od roku 1998 spoločnosť SPORT prima dováža na Slovensko obuv značky Asolo. Výrobky tejto svetoznámej talianskej firmy sú na trhu úspešné a tešia sa stále vzrastajúcej obľube. Svoje si tu môže nájsť každý, či už sa vyberie na ľahkú túru alebo vysokohorské expedície v extrémnych podmienkach.

O značke Asolo

Asolo vyrába topánky už viac ako 30 rokov. Vysoká kvalita spracovania a povestný taliansky obuvnícky um má na trhu mimoriadny ohlas. Kvalita, účelovosť, inovatívny prístup, špičkové technológie a v neposlednom rade i novátorský design sú slová, ktoré vystihujú výrobky Asolo. To je charakteristika, ktorá nás priviedla k tomu, aby sme značku Asolo podporovali a umožnili vám, turistom, horolezcom a všetkým, ktorí máte radi prírodu, vychutnať si to pravé pohodlie a radosť z pohybu v prírode, za akýchkoľvek podmienok.

Poslaním firmy Asolo je vytvoriť obuv, ktorá zodpovedá vašim potrebám: od prechádzok k trekkingu, od turistiky po najnáročnejšie výstupy v ľade či ťažkom teréne. Za každého počasia a v akejkoľvek nadmorskej výške.
Naša obuv je navrhnutá pre vaše nohy. Perfektne sedí a podporí vás k maximálnemu výkonu. Naše topánky sú flexibilné, ľahké a zároveň veľmi odolné. Zmiernia záťaž na kritických miestach chodidla, neprepustia vlhkosť a umožnia nohe dýchať.
To všetko sú dôvody, prečo máme tisíce spokojných zákazníkov po celom svete a tiež prečo naša značka obdržala medzinárodné ocenenia za kvalitu a inováciu.

Filozofia

Široký výber ...z mesta až na vrchol....
Najširšia možnosť výberu, pre akúkoľvek outdoorovú aktivitu. Ponuka modelov s ohľadom na pánske, dámske a detské chodidlo. Niektoré pánske modely až do veľkosti UK.14,5.

Technológia
Nepretržite vylepšujeme všetky výrobky. Neustále dochádza k inováciám a vývoju nových technológií. Stále je možné vyvíjať nové materiály, dokonalejšie výrobné technológie a vymýšľať ďalšie novinky.

Pohodlie
Všetci sme jedinečné osobnosti. Každá noha je iná. Naším cieľom je stále vylepšovať vaše pohodlie, slobodu pohybu a pocit istoty. Popri bežných veľkostiach u niektorých vybraných pánskych modelov dodávame aj verziu v širšom prevedení.

Výkon
Lepší výkon v každom teréne. Od ľahkých túr až po vysokohorské expedície v extrémnych podmienkach. Obuv Asolo Vám poslúži v každej situácii. Mimoriadne funkčne a technicky dokonalé. Tieto výrobky sú vhodné pre profesionálov aj pre rekreačné účely.

Novinky

Pripravili sme pre Vás nové zateplené modely rady Sporting. Pre našich najmenších turistov celkom nové zateplené a hlavne nepremokavé topánky Genius GV a Sprint GV. Dragon GV kategórie junior s možnosťou celoročného užívania. Detské modely sú vybavené GORE-TEX® membránou a podrážkou Vibram® Turtle Kid. Nový je aj rozsah veľkostí už od 28 EU.

Bullet
Radi by sme vás obzvlášť upozornili na našu tohtoročnú novinku Bullet, ľahučkú celokoženú trekovú topánku s tou najvyspelejšou technológiou:

- lisovaná EVA medzipodrážka

- vsadená pätná časť z Pebaxu v dvojitej hustote. Vďaka svojim mechanickým vlastnostiam chráni medzipodrážku EVA pred vonkajším poškodením. Celok je pre zosilnenie konštrukcie rozdelený na 4 časti.

- podrážka z gumy dvojitej hustoty je perfektne tvarovaná, aby do nej zapadli ostatné komponenty celku. Správny pomer hĺbky a tvar vzorku zabezpečuje samočistiace vlastnosti.

- predná časť je vyrobená z elastomer nylonu s rôznou hrúbkou povrchu, tak, aby sa zaistila ohybnosť prednej časti topánky
a ochrana chodidla pred nárazmi pri chôdzi.

-výstuha päty je vyrobená z elastomer nylonu a s ohľadom na anatómiu nohy má materiál rôznu hrúbku povrchu.

- stredná časť štruktúry je vyrobená z nylonu s pridaným skleneným vláknom. Vďaka molekulárnej štruktúre použitých materiálov je mimoriadne torzne pevná a zaisťuje tak stabilitu došľapu. Na vnútornej a zadnej časti je spevňujúce rebrovanie, ktoré zabraňuje výkrutu.

Viac informácií nájdete na www.asolo.sk

Najnovšie