Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Z mesta až na vrchol

Od roku 1998 spoločnosť SPORT prima dováža na Slovensko obuv značky Asolo. Výrobky tejto svetoznámej talianskej firmy sú na trhu úspešné a tešia sa stále vzrastajúcej obľube. Svoje si tu môže nájsť každý, či už sa vyberie na ľahkú túru alebo vysokohorské expedície v extrémnych podmienkach.

O značke Asolo

Asolo vyrába topánky už viac ako 30 rokov. Vysoká kvalita spracovania a povestný taliansky obuvnícky um má na trhu mimoriadny ohlas. Kvalita, účelovosť, inovatívny prístup, špičkové technológie a v neposlednom rade i novátorský design sú slová, ktoré vystihujú výrobky Asolo. To je charakteristika, ktorá nás priviedla k tomu, aby sme značku Asolo podporovali a umožnili vám, turistom, horolezcom a všetkým, ktorí máte radi prírodu, vychutnať si to pravé pohodlie a radosť z pohybu v prírode, za akýchkoľvek podmienok.

Poslaním firmy Asolo je vytvoriť obuv, ktorá zodpovedá vašim potrebám: od prechádzok k trekkingu, od turistiky po najnáročnejšie výstupy v ľade či ťažkom teréne. Za každého počasia a v akejkoľvek nadmorskej výške.
Naša obuv je navrhnutá pre vaše nohy. Perfektne sedí a podporí vás k maximálnemu výkonu. Naše topánky sú flexibilné, ľahké a zároveň veľmi odolné. Zmiernia záťaž na kritických miestach chodidla, neprepustia vlhkosť a umožnia nohe dýchať.
To všetko sú dôvody, prečo máme tisíce spokojných zákazníkov po celom svete a tiež prečo naša značka obdržala medzinárodné ocenenia za kvalitu a inováciu.

Filozofia

Široký výber ...z mesta až na vrchol....
Najširšia možnosť výberu, pre akúkoľvek outdoorovú aktivitu. Ponuka modelov s ohľadom na pánske, dámske a detské chodidlo. Niektoré pánske modely až do veľkosti UK.14,5.

Technológia
Nepretržite vylepšujeme všetky výrobky. Neustále dochádza k inováciám a vývoju nových technológií. Stále je možné vyvíjať nové materiály, dokonalejšie výrobné technológie a vymýšľať ďalšie novinky.

Pohodlie
Všetci sme jedinečné osobnosti. Každá noha je iná. Naším cieľom je stále vylepšovať vaše pohodlie, slobodu pohybu a pocit istoty. Popri bežných veľkostiach u niektorých vybraných pánskych modelov dodávame aj verziu v širšom prevedení.

Výkon
Lepší výkon v každom teréne. Od ľahkých túr až po vysokohorské expedície v extrémnych podmienkach. Obuv Asolo Vám poslúži v každej situácii. Mimoriadne funkčne a technicky dokonalé. Tieto výrobky sú vhodné pre profesionálov aj pre rekreačné účely.

Novinky

Pripravili sme pre Vás nové zateplené modely rady Sporting. Pre našich najmenších turistov celkom nové zateplené a hlavne nepremokavé topánky Genius GV a Sprint GV. Dragon GV kategórie junior s možnosťou celoročného užívania. Detské modely sú vybavené GORE-TEX® membránou a podrážkou Vibram® Turtle Kid. Nový je aj rozsah veľkostí už od 28 EU.

Bullet
Radi by sme vás obzvlášť upozornili na našu tohtoročnú novinku Bullet, ľahučkú celokoženú trekovú topánku s tou najvyspelejšou technológiou:

- lisovaná EVA medzipodrážka

- vsadená pätná časť z Pebaxu v dvojitej hustote. Vďaka svojim mechanickým vlastnostiam chráni medzipodrážku EVA pred vonkajším poškodením. Celok je pre zosilnenie konštrukcie rozdelený na 4 časti.

- podrážka z gumy dvojitej hustoty je perfektne tvarovaná, aby do nej zapadli ostatné komponenty celku. Správny pomer hĺbky a tvar vzorku zabezpečuje samočistiace vlastnosti.

- predná časť je vyrobená z elastomer nylonu s rôznou hrúbkou povrchu, tak, aby sa zaistila ohybnosť prednej časti topánky
a ochrana chodidla pred nárazmi pri chôdzi.

-výstuha päty je vyrobená z elastomer nylonu a s ohľadom na anatómiu nohy má materiál rôznu hrúbku povrchu.

- stredná časť štruktúry je vyrobená z nylonu s pridaným skleneným vláknom. Vďaka molekulárnej štruktúre použitých materiálov je mimoriadne torzne pevná a zaisťuje tak stabilitu došľapu. Na vnútornej a zadnej časti je spevňujúce rebrovanie, ktoré zabraňuje výkrutu.

Viac informácií nájdete na www.asolo.sk

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš