Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Bridgedale - kvalita je základom

Bridgedale Outdoor Ltd je svetovým lídrom na trhu technických ponožiek pre rekreačné vychádzky, turistiku, horolezectvo, beh, lyžovanie a každodenné použitie. Od 1. apríla 2012 sa stala výhradným distribútorom značky Bridgedale pre Slovenskú a Českú republiku spoločnosť SPORT prima SK.

Značka Bridgedale je reprezentovaná špičkovými ponožkami pre rôzne outdoorové a športové aktivity. Všetky výrobky tohto výrobcu sa zaraďujú medzi úplnú špičku v oblasti ponožiek. Filozofiou značky je jednoduchý a maximálne funkčný výrobok, ktorý spĺňa aj najnáročnejšie požiadavky užívateľa. Medzi priority patria komfort a odolnosť.

História značky Bridgedale

Počiatky firmy Bridgedale siahajú do roku 1915, kedy John Black otvára svoju výrobu v Newtownards na juhu Írska. Vyrába vojenské ponožky pre frontové línie v prvej svetovej vojne. Neskôr bola táto firma priekopníkom pri využívaní nylonových vlákien, čím sa značne zvyšovala životnosť ich ponožiek. Keď sa v 80. rokoch spustila výroba prvých Bridgedale ponožiek pre verejnosť, boli dostupné tri farby, dve veľkosti a dve dĺžky. Spolu to bolo 12 produktov.
Dnes táto firma produkuje a vyváža špičkové ponožky pre širokú škálu hlavne športových aktivít do viac ako 40 krajín sveta a ponúka už viac ako 500 výrobkov najvyššej kvality. Kvalita výrobkov je neustále potvrdzovaná víťazstvami v porovnávacích testoch.

Snahou výrobcu je sledovať trendy vo výrobe obuvi a vyrábať inovatívne produkty, ktoré fungujú s najnovšími technológiami v tejto oblasti a prinášajú celodenný komfort pre outdoorových nadšencov po celom svete, ktorí chcú na nohách nosiť najkomfortnejšie ponožky.

Technológia

Spoločnosť Bridgedale vyvíja a vyrába veľmi pohodlné ponožky s využitím unikátnej technológie pletenia priadze Fusion. Táto technológia je založená na pletení technického vlákna (tenké červené vlákno – (Coolmax®, Endurofil™) okolo prírodného vlákna (hrubšie biele vlákno – Merino vlna, Enduro vlna).

Inovácie

Vývojový tím stále reaguje na požiadavky zákazníkov a hľadá možnosti neustáleho zlepšovania. Máme skupinu ľudí, ktorí robia záťažové testy, čím pomáhajú zlepšovať komfort a odolnosť ponožiek. Niektorí z nich prechodia viac ako 160 km za týždeň.
Od januára 2012 bol zmenený dizajn značky – nový vzhľad balenia, web stránky, prezentačné a marketingové materiály. Balenie bolo navrhnuté tak, aby sa znížil odpad až o 40% a údaje na balení významne uľahčujú výber pri voľbe najvhodnejších ponožiek priamo v predajni. 

Úspechy

Značka Bridgedale získala v roku 2011 so svojimi produktmi už šiesty rok za sebou ocenenie Best Walking Socks hodnotené čitateľmi časopisu Walk.

Vízia

Neustále inovovať a predávať poprednú a konkurencieschopnú radu technických ponožiek, poskytujúcu zákazníkom najnovšie materiály a dizajn.

Viac info nájdete na www.bridgedalesk.sk

Na Slovensku sa ponožky značky Bridgedale dajú momentálne kúpiť v týchto obchodoch:
- Gallop sport, Banska Bystrica
- Outdoor Guide, Bratislava Aupark
- Outdoor Guide, Bratislava Korzo
- Alphasport Zilina
- Alphasport Bratislava
- AV sport, Namestovo

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš