Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Bridgedale - kvalita je základom

Bridgedale Outdoor Ltd je svetovým lídrom na trhu technických ponožiek pre rekreačné vychádzky, turistiku, horolezectvo, beh, lyžovanie a každodenné použitie. Od 1. apríla 2012 sa stala výhradným distribútorom značky Bridgedale pre Slovenskú a Českú republiku spoločnosť SPORT prima SK.

Značka Bridgedale je reprezentovaná špičkovými ponožkami pre rôzne outdoorové a športové aktivity. Všetky výrobky tohto výrobcu sa zaraďujú medzi úplnú špičku v oblasti ponožiek. Filozofiou značky je jednoduchý a maximálne funkčný výrobok, ktorý spĺňa aj najnáročnejšie požiadavky užívateľa. Medzi priority patria komfort a odolnosť.

História značky Bridgedale

Počiatky firmy Bridgedale siahajú do roku 1915, kedy John Black otvára svoju výrobu v Newtownards na juhu Írska. Vyrába vojenské ponožky pre frontové línie v prvej svetovej vojne. Neskôr bola táto firma priekopníkom pri využívaní nylonových vlákien, čím sa značne zvyšovala životnosť ich ponožiek. Keď sa v 80. rokoch spustila výroba prvých Bridgedale ponožiek pre verejnosť, boli dostupné tri farby, dve veľkosti a dve dĺžky. Spolu to bolo 12 produktov.
Dnes táto firma produkuje a vyváža špičkové ponožky pre širokú škálu hlavne športových aktivít do viac ako 40 krajín sveta a ponúka už viac ako 500 výrobkov najvyššej kvality. Kvalita výrobkov je neustále potvrdzovaná víťazstvami v porovnávacích testoch.

Snahou výrobcu je sledovať trendy vo výrobe obuvi a vyrábať inovatívne produkty, ktoré fungujú s najnovšími technológiami v tejto oblasti a prinášajú celodenný komfort pre outdoorových nadšencov po celom svete, ktorí chcú na nohách nosiť najkomfortnejšie ponožky.

Technológia

Spoločnosť Bridgedale vyvíja a vyrába veľmi pohodlné ponožky s využitím unikátnej technológie pletenia priadze Fusion. Táto technológia je založená na pletení technického vlákna (tenké červené vlákno – (Coolmax®, Endurofil™) okolo prírodného vlákna (hrubšie biele vlákno – Merino vlna, Enduro vlna).

Inovácie

Vývojový tím stále reaguje na požiadavky zákazníkov a hľadá možnosti neustáleho zlepšovania. Máme skupinu ľudí, ktorí robia záťažové testy, čím pomáhajú zlepšovať komfort a odolnosť ponožiek. Niektorí z nich prechodia viac ako 160 km za týždeň.
Od januára 2012 bol zmenený dizajn značky – nový vzhľad balenia, web stránky, prezentačné a marketingové materiály. Balenie bolo navrhnuté tak, aby sa znížil odpad až o 40% a údaje na balení významne uľahčujú výber pri voľbe najvhodnejších ponožiek priamo v predajni. 

Úspechy

Značka Bridgedale získala v roku 2011 so svojimi produktmi už šiesty rok za sebou ocenenie Best Walking Socks hodnotené čitateľmi časopisu Walk.

Vízia

Neustále inovovať a predávať poprednú a konkurencieschopnú radu technických ponožiek, poskytujúcu zákazníkom najnovšie materiály a dizajn.

Viac info nájdete na www.bridgedalesk.sk

Na Slovensku sa ponožky značky Bridgedale dajú momentálne kúpiť v týchto obchodoch:
- Gallop sport, Banska Bystrica
- Outdoor Guide, Bratislava Aupark
- Outdoor Guide, Bratislava Korzo
- Alphasport Zilina
- Alphasport Bratislava
- AV sport, Namestovo

Najnovšie

Túra Stuhleck v tieni vrtúľ

Bratislavčanom, ale ani mnohým mimobratislavským ho netreba predstavovať. Aj tí, ktorí nemajú zlyžované jeho svahy, o ňom mnohokrát počuli. Stuhleck je totiž vďaka svojej blízkosti k …

Jitka Švarcová