Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Súťaž o expedíciu na Severný pól

OUTDOOR GUIDE vám prináša najväčšiu outdoorovú súťaž na Slovensku. Od 10.5.2012 sa môžete zapojiť do súťaže o Expedíciu na Severný pól s Petrom Valušiakom v hodnote viac než 33 000 EUR, alebo o množstvo atraktívnych cien pre aktívny život. Stačí len prísť do našich predajní OUTDOOR GUIDE a nazbierať 8 kupónov v celkovej hodnote 200 EUR.

Účastníkom súťaže sa môže stať každý, kto nakúpi prostredníctvom e-shopu alebo priamo v kamennej predajni tovar v celkovej hodnote 200 EUR. Celková suma sa môže skladať aj z čiastkových nákupov v minimálnej hodnote 25 EUR. Pre vstup do súťaže musí súťažiaci vyplniť súťažný formulár a nazbierať 8 x 25 EUR kupóny, ktoré si nalepí na súťažnú kartičku. Po dosiahnutí celkovej sumy vloží vyplnenú súťažnú kartičku so svojimi identifikačnými údajmi do zlosovacieho koša, ktorý je umiestnený v každej predajni OUTDOOR GUIDE.

Naše predajne nájdete: v Bratislave v OC KORZO, Pestovateľská ul., oproti Ikea; alebo v AUPARKu Bratislava a Košice.

Zlosovanie výhercov prebehne po skončení súťaže. Presný dátum zlosovania bude uverejnený na www.outdoorguide.sk. Zlosovanie výhier bude verejné. Uskutoční sa priamo v predajni OUTDOOR GUIDE, v OC Korzo v Bratislave. Výhercovia budú v prípade svojej neúčasti na zlosovaní informovaní o výhre elektronicky, prostredníctvom e-mailu.

Všetky bližšie informácie k súťaži sa dozviete na našej www.outdoorguide.sk alebo priamo v našich predajniach, kde vám radi odpovieme na všetky vaše otázky.

Súťaž trvá do 30.9.2012.

Teší sa na Vás OUTDOOR GUIDE Team a Peter Valušiak.

Fotogaléria k článku

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš