Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Termoprádlo Columbia za uvádzacie ceny

Sportrysy.sk Vám prináša termoprádlo Columbia s technológiou OMNI-HEAT a OMNI-WICK. Len teraz si ho môžete kúpiť za uvádzacie ceny so zľavou 40% z bežnej ceny. Vyberte si z našej ponuky dámskeho aj pánskeho termoprádla.

Udrží Vás v teple a suchu

Toto termoprádlo vďaka technológii Omni-Heat Thermal Reflective pomáha pri fyzických aktivitách regulovať Vašu telesnú teplotu a odvod vlhkosti. Technológia Omni-Heat ® je umiestnená v oblastiach, ktoré potrebujú teplo najviac, zatiaľ čo miesta s vysokou potivosťou sú vybavené technológiou Omni-Wick ™ pre maximálny odvod vlhkosti.

Využite vlastné teplo

Bodová reflexná aplikácia na podšívke čiastočne zachytáva a odráža telom vygenerované teplo. Ponúka najvyšší pomer tepla k hmotnosti a udrží až o 20% viac tepla ako bežné vrstvy a je zároveň vysoko priedušná. Termoprádlo s technológiou Omni-Heat zaisťuje optimálne pohodlie v extrémnych zimných podmienkach a je teda ideálne takmer pre všetky outdoorové aktivity.

Materiál a technológie

Oblečenie s technológiou Omni-Heat ponúka vynikajúci tepelný komfort a reguláciu telesnej teploty bez pridaného objemu/hmotnosti oblečenia. Poddajný strečový materiál je na dotyk semišovo mäkký a je ošetrený antimikrobiálnou úpravou, vďaka ktorej sa cítite neustále svieži aj pri vysoko namáhavých aktivitách. Ergonomické línie švov pre 14% elestanu obsiahnutého v textílii zaisťuje maximálnu pružnosť a podporuje vaše pohodlie pri akomkoľvek pohybe.

OMNI-HEAT® Thermal REFLECTIVE
Táto patentovaná termoreflexná technológia pomáha pri fyzických aktivitách regulovať Vašu telesnú teplotu. Odráža a zachytáva Vami vygenerované telesné teplo a súčasne odvádza prebytočné teplo a vlhkosť. Kombinuje v sebe sieť bodkovej aplikácie a priedušný základný materiál, ktoré spolupracujú pre zaistenie maximálneho komfortu a pohodlia. Technológia umožňuje spotrebiteľom okrem príjemného pocitu aj vidieť technológiu na vlastné oči.

Omni-Wick™
Systém pre odvod vlhkosti, ktorý Vás udrží v suchu. Priestor medzi bodkami umožňuje vďaka vysokopriedušnému materiálu únik vlhkosti a prebytočného tepla a nositeľ sa tak neprehrieva.

Overené špičkovými športovcami

Túto technológiu vyskúšal kanadský Freestyle Ski Team na OH vo Vancouveri. Omni-Heat technológia im pomohla zostať v teple a v kondičke v úspešnej snahe o prvú zlatú medailu kanadského olympijského týmu, kedy vyhral na domácej pôde.

Produkty nájdete na tomto odkaze

Fotogaléria k článku

Najnovšie