Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Termoprádlo Columbia za uvádzacie ceny

Sportrysy.sk Vám prináša termoprádlo Columbia s technológiou OMNI-HEAT a OMNI-WICK. Len teraz si ho môžete kúpiť za uvádzacie ceny so zľavou 40% z bežnej ceny. Vyberte si z našej ponuky dámskeho aj pánskeho termoprádla.

Udrží Vás v teple a suchu

Toto termoprádlo vďaka technológii Omni-Heat Thermal Reflective pomáha pri fyzických aktivitách regulovať Vašu telesnú teplotu a odvod vlhkosti. Technológia Omni-Heat ® je umiestnená v oblastiach, ktoré potrebujú teplo najviac, zatiaľ čo miesta s vysokou potivosťou sú vybavené technológiou Omni-Wick ™ pre maximálny odvod vlhkosti.

Využite vlastné teplo

Bodová reflexná aplikácia na podšívke čiastočne zachytáva a odráža telom vygenerované teplo. Ponúka najvyšší pomer tepla k hmotnosti a udrží až o 20% viac tepla ako bežné vrstvy a je zároveň vysoko priedušná. Termoprádlo s technológiou Omni-Heat zaisťuje optimálne pohodlie v extrémnych zimných podmienkach a je teda ideálne takmer pre všetky outdoorové aktivity.

Materiál a technológie

Oblečenie s technológiou Omni-Heat ponúka vynikajúci tepelný komfort a reguláciu telesnej teploty bez pridaného objemu/hmotnosti oblečenia. Poddajný strečový materiál je na dotyk semišovo mäkký a je ošetrený antimikrobiálnou úpravou, vďaka ktorej sa cítite neustále svieži aj pri vysoko namáhavých aktivitách. Ergonomické línie švov pre 14% elestanu obsiahnutého v textílii zaisťuje maximálnu pružnosť a podporuje vaše pohodlie pri akomkoľvek pohybe.

OMNI-HEAT® Thermal REFLECTIVE
Táto patentovaná termoreflexná technológia pomáha pri fyzických aktivitách regulovať Vašu telesnú teplotu. Odráža a zachytáva Vami vygenerované telesné teplo a súčasne odvádza prebytočné teplo a vlhkosť. Kombinuje v sebe sieť bodkovej aplikácie a priedušný základný materiál, ktoré spolupracujú pre zaistenie maximálneho komfortu a pohodlia. Technológia umožňuje spotrebiteľom okrem príjemného pocitu aj vidieť technológiu na vlastné oči.

Omni-Wick™
Systém pre odvod vlhkosti, ktorý Vás udrží v suchu. Priestor medzi bodkami umožňuje vďaka vysokopriedušnému materiálu únik vlhkosti a prebytočného tepla a nositeľ sa tak neprehrieva.

Overené špičkovými športovcami

Túto technológiu vyskúšal kanadský Freestyle Ski Team na OH vo Vancouveri. Omni-Heat technológia im pomohla zostať v teple a v kondičke v úspešnej snahe o prvú zlatú medailu kanadského olympijského týmu, kedy vyhral na domácej pôde.

Produkty nájdete na tomto odkaze

Fotogaléria k článku

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš