Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Novinky zo sveta kempingu v Adamsporte

Čo si pre nás výrobcovia, predajcovia stanov, spacákov, karimatiek a kempingového príslušenstva pripravili na sezónu jar-leto 2016? V tomto článku vám predstavíme z nášho pohľadu najzaujímavejšie novinky. Oveľa viac však budete môcť vidieť na výstave stanov, ktorú pripravujeme.

Obchody
Všetky novinky nájdete na http://www.apamsport.eu

Adamsport.eu – vyberte si u špecialistu, rozumieme prírode i vašim potrebám!

  1. Predstavenie noviniek

Dovolíme si vám predstaviť novinky, čo si pre letnú sezónnu pripravili tradiční a aj v našich končinách menej známi výrobcovia stanov, karimatiek, spacákov, kempingových potrieb a doplnkov.

Stany Ferrino – taliansky výrobca predstavil už svoj tradičný a overený stan z radu Tenere pre 3-4 osoby. Ferrino je už synonymom pre spičkové stany a batohy

Stany Camp – ďalší taliansky výrobca priniesol v kategórii ultraľahkých dvojplášťových stanov inováciu modelov Camp Minima 2 SL v novom farebnom vyhotovení s hmotnosťou len 1,5 kg

Stany Coleman – priniesol novinku v svojej produktovej rade FastPitch™ Air nafukovacie stany, t.j nafukovacia konštrukcia stanov pre maximálne uľahčenie stavby stanov

Dalšou novinkou v kategórii kvalitných rodinných stanov je stan Coleman Cabral 5 s technologickou novinkou, patentom Coleman® BlackOut Bedrooms™ – ide o špeciálnu úpravu materiálu, ktorá blokuje 99% denného svetla (prípadne neželaného osvetlenia lampy, susedia). Postavené za pár minút!

Popredajný a záručný servis na stany Coleman zabezpečujeme predajňa AdamSport Ružomberok.

Stany Husky – nové rodinné stany radu Bolen. Zároveň tradičný predajca stanov priniesol aj cenovo dostupné overené modely z radu Outdoor Classic v cenách trojmiestnych dvojpláštových stanov Husky Bird už od 89€.

Stany Loap – cenovo veľmi dostupný festivalový stan, akciový set DomepackCombo 2 (stan + 2 spacáky + 2 karimatky)

Stany MSR – ultraľahké stany z kolekcie Hubba NX vyznačujúce sa samosnosnou konštrukciou a veľmi nízkou hmotnosťou, už od 1,12kg!

Stany Highpeak – nová kolekcia cenovo dostupných rodinných stanov s výškou stanu do 190cm, model HighPeak Como v cene už od 183€. Nové plážové stany, prístrešky k obytným autám, a pod.

Stany Spokey – expandujúca značka Spokey s množstvom kempingových potrieb, príslušenstva a užitočnej kempingovej deky Piknik sa nám túto sezónnu rozrástla o dva nové modely rodinných stanov Spokey Timberlane 2 a Spokey Josemite v cenách už od 159€

Stany WildCountry – novinka v ponuke Adamsportu. Veľmi osvedčený zahraničný výrobca ukazuje svoje prednosti modelmi WildCountry Zephyr 2 s váhou už od 1,65 kg alebo veľmi ľahkým stanom WildCountry Coshee 2 s dvoma vchodmi a predsieňami, ktorý postavíte za chvíľku.

Stany TerraNova – vrchol kvalitatívneho spracovania, použitých materiálov, konštrukcie sú strany z produkcie TerrraNova. Pokiaľ hľadáte spoľahlivé nepremokavé materiály, duralové prúty, kvalitný design a výborný pomer kvality/ceny.

Expedičné stany – stany do extrémnych podmienok, ktoré prešli testovaním v reálnych extrémnych podmienkach. Kvalita bez kompromisu od výrobcov Bergans, MSR, Husky.

Plážové stany – ľahké plážové stany Spokey ochráni vaše deti pred slnkom v cene už od 14,90 €

Ultralahké stany – odolné ultraľahké stany s odľahčenou konštrukciou vhodné pre cyklistiku, alebo pre každého turistu, horolezca, bikera, ktorý potrebuje ušetriť váhu celkovej vlastnej výstroje, ktorú si vo väčšine prípadov ponesie, nájdete vo výbere stanov z pomedzi výrobcov WildCountry, Terranova, MSR, Camp

  1. Detailnejšie informácie o novinkách

Stany

Stany Coleman

Pre tohotoročnú sezónu tradičný výrobca stanov Coleman rozšíril ponuku kvalitných rodinných stanov:

  • Coleman Raleigh 5 – najpraktickejšia konštrukcia rodinného stanu, ktorá pozostáva z vysokej kupolovitej haly a k nej pripojenej spálne. Model Raleigh je pokračovateľom veľmi obľúbeného modelu Waterfall 5 Deluxe.
  • Coleman Cabral 5 – luxusný rodinný stan poskytujúci pohodlie vďaka výklopným dverám zavesených na pántoch a vyššiemu vodnému stĺpcu. Patentovaná technológia Blackout Bedrooms znižuje vnútornú teplotu v spálňach a zároveň poskytuje väčšie súkromie.
  • Coleman Vespucci 6 – rodinný palác, kde rozhodne nebudete mať problém s nedostatkom priestoru vďaka celkovej rozlohe 20m2. Unikátna konštrukcia, ktorá kombinuje laminátové a oceľové tyče, odoláva silnému vetru a rýchlo sa stavia.
  • Coleman Valdes 4 – revolučná technológia odolných nafukovacích stanov sa stáva realitou. Stačí len nafúkať vysokotlakové vzduchové válce a môžete bývať. Komfort ubytovania dodávajú najmodernejšie technológie Blackout Bedrooms a samozrejmosťou sú vyklápacie dvere na pantoch.

Karimatky

  • Husky – penové karimatky Foal, Fine a Felly
  • Coleman – samonafukovacia karimatka Touring Mat
  • Spokey – nové penové karimatky Hibernation s hliníkovou úpravou
  • Thermarest – novinky v ponuke: Basecamp AF, NeoAir Voyager, EvoLite
  • Yate – nové Alumatky, karimatky Eva Classic a Eva Comfort a novinka samonafukovacia karimatka Caliman

Spacáky

  • Husky – spacáky Magnum short, Groti, Gaary a detský spacák Galy
  • Coleman – spacák Biker pre cyklistov s hmotnosťou 990g,
  • Spokey – detský spacák Sleppyzoo
  • Warmpeace – Páperové spacáky rady Viking 300 a 600
  • Sir Joseph – Páperové spacáky Rimo 300 a 600 a ultraľahké spacáky Koteka 500

Kempingové príslušenstvo

Variče

  • Coleman– kompletná nová ponuka varičov Firestorm, Fyrepower, Fyrelite a predávaná klasika varič F1 Spirit + kartuša C300 Performance
  • MSR – novinka varič Windburner
  • Primus – varič Multifuel III, ktorý funguje na plyn, naftu, benzín, petrolej, ale aj letecký benzín.
  • Jetboil – Prepracovaný varný systém Jetboil Minimo

Riad

  • Var – Hliníkové a nerezové ešusy 2-3 dielne, Riady Makalu a Everest
  • Yate – táborové hliníkové kotlíky, misky a lyžičky
  • Coleman – trojdielna sada z eloxovaného hliníka Non Stick Cook Kit
  • GSI – súpravy riadu z materiálu Pinnacle (nepriľnavý vysoko tvrdený Teflon nanesený na ľahký materiál z eloxovaného hliníka)

Kempingový nábytok

  • Coleman – novinka v ponuke stoly s antibakteriálnou úpravou a predávaná klasika (Mini Camp Table, Pack Away Table 4 kompaktné, ľahko zbaliteľné). Obľúbené stoličky Standart Quad
  • Husky – hliníkový stolík Molar a pohodlné kreslo Malory vhodné do kempu alebo na ryby

V našej širokej ponuke nájdete napríklad aj expedičné stany, plážové stany, stany na letné festivaly, ale aj karimatky a spacáky za skutočne veľmi výhodné ceny.

Výstava stanov 2016


Najväčšia výstava stanov na Slovensku

Aj v roku 2016 pre vás pripravujeme Výstavu stanov, kempingových potrieb a outdoor výstroje na Liptove. Uskutoční sa v termíne 23. – 26.6 2016 na letisku v Liskovej pri Ružomberku. Už druhý ročník sa na Vás tešíme. Sledujte nás na adrese vystavastanov.sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš