Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

00

PR Predstavenie kolekcie Directalpine Jar-Leto 2016

Prepracovaný detail, ktorý je venovaný každému produktu, nájdete už 18 rokov z produkcie rýdzo českej značky Directalpine. Aké horúce novinky si pre svojich outdoorových priaznivcov pripravili v inovovanej kolekcii Directalpine Jar - Leto 2016 ?

Všetky produkty DIRECTALPINE nájdete v eshope AdamSport.eu

Nohavice

Dva dlhodobo najpredávanejšie a najlepšie hodnotené modely nohavíc Directalpine MOUNTAINER a PATROL prichádzajú v nových farebných prevedeniach a pri PATROLE je tu dokonca aj rada FIT s užším strihom. Pre naše jemnejšie polovičky je tu aj dámska varianta PATROL LADY, plus rada FIT.

Mountainer
Mountainer

Patrol
Patrol

Pre čistokrvných lezcov a lezkyne sú tu farebné nohavice JOSHUA a ich dámska verzia YUKA – pohodlné lezecké gate v atraktívnom dizajne, prepracovaného strihu s kontrastnými švami. Vďaka použitej elastickej tkanine neobmedzujú v pohybe a poskytujú tak potrebnú voľnosť počas lezenia. Bonusom je, že celá rada prichádza aj v 3/4 prevedení.

JOSHUA
JOSHUA

JOSHUA 3/4
JOSHUA 3/4

CRUISE v preklade znamená “pohodlná okružná jazda, plavba”. A presne o tom sú tieto nohavice – pohodlné, odolné, čiastočne vodeodolné, rýchloschnúce. Použité materiály – Cordura pre odolnosť a Cooolmax pre zlepšený odvod vlhkosti, užší strih a prevedenie v troch variantách – dlhé, 3/4 a shortky z nich robia veľmi obľúbeného spoločníka na každodenné aktivity. Nemôžeme nespomenúť aj dámsku verziu CRUISE LADY a CRUSIE 3/4 LADY.

Cruise
Cruise

Cruise 3/4
Cruise 3/4

Cruise Short
Cruise Short

Cruise Lady
Cruise Lady

Cruise Lady 3/4
Cruise Lady 3/4

Ak hľadáte pohodlné džíny na každodenné nosenie a pravidelné bláznenie sa vo vašej lezeckej komunite, tak je tu novinka pod menom PANTHER a PANTHER LADY. Strečový materiál zabezpečuje pohodlné nosenie a vlákna z Cordury zasa výbornú odolnosť proti oderu a zvýšenú životnosť tohto kúsku.

Panther a Panther Lady
Panther a Panther Lady

Robustné cestovateľské nohavice DEFENDER sú vyrobené z bavlny Ripstop úpravou. Materiál je ošetrený impregnáciou Hydrophobic extreme – zlepšuje vodeodpudivosť a dýchanie materiálu, a zároveň predlžuje životnosť celého produktu. Tieto odolné nohavice sú doplnené o niekoľko praktických vreciek, čo ich predurčuje na použitie do náročných podmienok, pre náročných používateľov.

Nohavice HIGHLANDER majú rovnaké vlastnosti, no iné dizajnové a strihové prevedenie.

Defender a Highlander
Defender a Highlander

Tričká Directalpine

Okrem klasických bavlnených tričiek s lezeckými motívmi na hrudi pod menom CRACK, Dajrekťáci zostavili sériu tričiek s priliehavým strihom. Spestrenie perokresbami lezeckých motívov nájdeme naopak na chrbte. Tieto priam extrémne pohodlné tričká z materiálu s prímesou Lycry, dostali pomenovanie FLASH.

Crack
Crack

Že oblečenie bez umelých farbív nemôže vyzerať dobre? Tak na to by sme sa pozreli! Čo takto tričko ORGANIC v pastelových farbách z ecobavlny s prímesou Lycry…

Organic
Organic

Dámy sa určite potešia strečovému tielku TODRA so vsadenou podprsenkou. A samozrejme CRACK LADY, FLASH LADY a ORGANIC LADY.

TODRA
TODRA

Pre vysoko aktívnych ľudí sú tu samozrejme funkčné tričká v dvoch rôznych farebných kombináciách, každé s dvomi rôznymi motívmi – LASER.

LASER
LASER

Ako čerešničku na torte vyberáme triko špeciálne strihovo upravené pre lezcov a bouldristov ORCO.

Mikiny Directalpine

Chcete sa cítiť ako v bavlnke? Potom je tu pre vás niekoľko druhov mikín a pulovrov z elastického materiálu TECHNOSTRETCH. Tieto mikiny sa hýbu s vami, nikde neťahajú ani neobmedzujú v pohybe a ešte k tomu perfektne dýchajú. Kto raz začne nosiť mikiny z tohto materiálu, ťažko ho presvedčíte na iný.

RAVEN a ROCK
RAVEN a ROCK

GAVIA
GAVIA

EIRA
EIRA

Bundy Directalpine

Športová celoročná bunda CERRO TORRE z nového odľahčeného materiálu je vychyteným kúskom pre rôznorodé aktivity. Vetruodolný materiál si zachováva vysokú priedušnosť aj počas vašich aktivít. V zime ju oceníte aj ako spodnú izolačnú vrstvu.

CERRO TORRE
CERRO TORRE

DRU – to je ľahučká univerzálna bunda pre každé vaše horské dobrodružstvo! Technický strih, predĺžené rukávy s otvorom pre palec, strečový materiál a použitá Cordura z tejto bundy robia ideálnu voľbu pre každého lezca a alpinistu. Skvele zbaliteľná, priedyšná a odolná bunda s dlhou životnosťou.

DRU
DRU

TACUL je primárne navrhnutá ako čisto lezecká bunda do dlhých dní v tatranských, či alpských stien. Vyniká priliehavejším strihom a mnohé vychytávky, akými sú zipsovateľné vrecká prístupné aj počas nosenia sedáku, nevyhŕňajúce sa rukávy po zdvihnutí rúk, či praktická zbaliteľnosť s možnosťou pripnutia zbalenej bundy na sedák, uľahčia nejednému lezcovi fungovanie v stene. Táto bunda prichádza aj vo verzií pre dámy pod názvom GAIA.

TACUL a GAIA
TACUL a GAIA

REVOLUTION – už názov nám napovie, že sa jedná o naozaj výnimočný produkt. Dizajnéri sa pohrali s materiálom tretieho tisícročia: Polartec Neoshell. Ide o vodeodolný materiál s vysokou elasticitou a extrémnou priedušnosťou. Žiaden goráč, v ktorom si vypotíte aj dušu, tento materiál dýcha s vami.

REVOLUTION
REVOLUTION

Ľahučká a dobre zbaliteľná, no pritom poskytujúca dostatočný tepelný komfort – bunda ALPHA. Polartec, ako záruka kvality je všetkým veľmi dobre známa. Čo však určite všetci nepoznáte, je nový izolačný materiál Alpha-Polartec. Ide o bariérovú vysokopriedušnú izoláciu, vhodnú aj pre aeróbne aktivity. Okrem bundy je súčasťou ALPHA kolekcie aj vesta.

ALPHA
ALPHA

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš