Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slavkovský štít

MisoB

Tiez som si po prvom vystupe (niekedy za studentskych cias) povedal, ze raz stacilo. Ale odvtedy som tam bol s (vtedy) buducou manzelkou a zo 2x ma na Slavkac vytiahol aj syn... :)
A kludne by som tam siel zas. Ale je pravda, ze za slusneho pocasia :)

Sona

Hlavne treba chytit stale pocasie. V lete je v oblakoch od deviatej rana. Clovek by povedal, ze neskora jesen to isti, ale bolo to inak :) Ale nestazujem sa, bolo to velmi pekne a zaujimave aj v tomto pocasi, akurat po tolkom stupani zamrzi, ked nie je vyhlad z vrcholu.

Bacaardi

pekny clanok....

pre mna je to vrchol, ktory je pristupny, ale zatial nijak zaujimavy :-))).

nieco ako fatransky Stoh:-)

Daulagiri

Pekný článoček aj s fotočkami.
Vo Vysokých Tatrách je to vrchol na ktorý ma to ťahá najdlhšie (už od nejakých 10-tich rokov) a stále som na ňom nebol. Je to taký dávny nesplnený sen, no verím že raz sa mi ho podarí navštíviť. Aspoň som si to takto pripomenul.

Sona

Jasne, myslela som samozrejme Smokovec, od dolnej stanice :) Diky

Petr Sadecky

Slavkovský štít je krásný kopec.... poprvé jsem si ho vyběhl když mi bylo osm (za 2,5hod). Ale jinak se někdy to stoupaní pěkně táhne...navíc bez vody celou cestu. A ted když jsem se začetl do toho článku hned bych si ho dal znova. Jinak v článku je menší chybička. "stoupání po modré kolem pozemky" začíná ve Smokovci... :o)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum