Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slavkovský štít

Bulat

No zlty traverz Stohu je zabahneny, nech je akokolvek dlhe sucho. No a tiez na Stoh nemozem dopustit, z Osnice trošku pripomina Borišov- hlavne svojou mohutnostou. Ale dost uz o Stohu, debata nejak utiekla od Slavkáča.

Stanork

Zlta je zazitok, hlavne na jar, ved sa tam sa mi zda v tom najhorsom mieste zabila ceska dochodkyna tuto zimu :-(, je tam dobra roklina.

Bacaardi

uz ste obchadzali stoh po zltej traverzom?:-) to je tiez zazitok:-))))

Stanork

Ani ja, z medziholia je to predsa pohodovy vystup, zajes si cucoriedok a ked sadnes pod vrchol mas rozsutec ako na dlani.

Daulagiri

Len tak trošku mimo tému: ja napríklad na Stoh nedám dopustiť :-)

Andrej.matias

pre mna to bol tento stit doposial najkrajsi zazitok z Vysokych Tatier. Prekonal aj take supy ako turistami oblubene prepchate Rysy. krasny, majestatny, co nic nedaruje zadarmo.
pekny kopec.

Stanork

Bol som tam v sobotu pohodovy kopec, za necele tri hodinky, hore dobre fukalo od velkej studenej, ale na foto pri krizi sa to dalo vydrzat, v zavetri pod vrcholom slnko dobre hrialo od liptova, krasne vyhlady, sobota bola uzasna, skoda ze to nevydrzalo, teraz to s turami vyzara mizerne.

Bacaardi

ja chodim chodim:-) ale ked ja som skor na pekne hrebene (MF, rohace) a poriadne skaly - rohace, rozsutce atd. stoh je taka obla kopa, na ktoru sa mi nechcelo stverat:-) som si povedal ze skoda namahy .-)))))

Hiker

bacaardi - Stoh je nezaujimavy? treba chodit s otvorenymi ocami, chlape a zaujimave bude vsetko, nielen sportove vykony :o))

Andomakac

Podla mna Slavkac je super kopec, tiez ma dostali falosne vrcholi, som sa aj cudoval ze nejako extremne rychlo som hore :).Na moju obranu podotykam ze bola taka hmla ze cestou nadol som zbehol z chodnika a som sa hodku motal kto vie kade. Sem tam sa tiez odtvorili vyhlady, na vrchole to bolo vpohode, studena dolina ako na dlani, lomnicak. Neviem preco by to mal byt monotony vystup. Este sa pochvalim ze tento rok som ho dal od razcestia za 1:35 (co narobis ked nebolo vidno viac ako na 5 metrov len slapes a slapes). Clanak je super Soni. :)

MASH

peterf, nie je tam sezónna uzávera, akurát od Slavkovskej vyhliadky vyššie je to uzavreté v čase snehovej pokrývky.

Peterf

Na Slavkovsky stit nie je ziadna sezonna uzavera?

Mlieko

Pre mna vyhlad na centralnu cast VT zo Slavkaca jeden z naj...pridam aj foto:-)

Turis

Výlet na Slavkovský určite odporúčam každému. Aj ked ide o dosť náročné jednotvárne stúpanie tak výhlady z neho sú kráne. Hlavne do Veľkej studenej doliny, ktorú máte ako na dlani:) Len netreba podceniť zostup, je ako už Sona spomínala velmi náročný a dlhý. V mojom prípade práve pri tomto zostupe mi začali problémy s kolenami, ktoré mám dodnes...:(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma