Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Medved -rady pri stretnuti

Merhorn

pf: no chvalabohu, zacal som si uz hladat ine, bezpecnejsie hobby

P.F

Má niekto info o tom kedy prebehne sčítanie počtu M.H ? Merhorn nič sa nedeje ,moja manželka má tiež strach z medveda , dá sa s tým žit aj trekovat!

Sanco

rady pri stretnutí s medveďom ?

  • Urýchlene nastúpiť do autobusu MHD, zaplatiť lístok a dúfať, že šofér zavrie dvere :-) Na smiech ? Obyvateľom Ploštína a Iľanova ani nie.
  • Povedať medveďovi, že teda táto višňa je samozrejme pestovaná pre neho a potichúčko sa vzdialiť do záhradnej chatky :-) Tiež na smiech ? Majiteľom záhradiek pri družstve v L.M. ( hneď za diaľnicou ) ani nie.
  • Bohovo rýchlo šľapnúť do pedálov až tak, že budete trhať asfalt za sebou, nech trebárs družstevníkov aj porazí :-) Toto už asi ani na smiech nie je, teda mne určite nie, keď absolvujem ešte donedávna tradičnú trasu z práce domov ( žiaden les ) len lúky a polia.
Merhorn

CZ, prosim viac viac, ty mas na viac, ja to viem :D.
PF: pf 2010 ;)
Matus, jasne, ze je pravda medzi, ja som ani svoj postoj nedaval na ziaden okraj/extrem. Nemam rad ale ludi co hovoria, ze sa ich netreba bat. Treba byt obozretny a neriskovat.

Rbr69

Matus, kedze sa casto tulavas aj sam, ocakaval som od Teba nejaky super vymakany postup, casom a samotou v lese vycibreny do detailu a ajhla ho, bezny postup okukany od vaecsiny:
"poserem sa a budem vrešťať o dušu spasenú, prípadne odpadnem" :D:D:D

P.F

Pre merhorn : P.F sú iniciály . Ale inak priatelia ,načo tá zloba!
Nakoniec prečo sa hádate , ved sa možte aj pobit ( ha ha ).

Jjano

Dnes som sa z druhej ruky dozvedel o vcerajsom stretnuti nejakej dievciny s medvedicou s dvoma mladymi na ceste z Liptovskych Revuc na Velky Sturec (dnes rano som tade kracal :-) Medvede o nej nevedeli. Dievcina sa zevraj zachovala velmi dobre, pretoze ostala ticho a neupozornila na seba a tak sa medvede pomaly odkotulali. Keby ju medvedica alebo mlade zaregistrovali, tak by to mohlo byt horsie.

MatusM

Obaja ste... Pravda bude zas niekde medzi. Maco asi bežne neútočí na ľudí, ale ani plachý baránok to nebude. Stretnutie je potom ako ruská ruleta - nikdy nevieš kedy a z akej príčiny mu prepne.

Darmo mne nejaké rady.. viem, že v momente zoči-voči v okamihu každú radu zabudnem, poserem sa a budem vrešťať o dušu spasenú, prípadne odpadnem. Ale stále lepšie ako sa zabiť pri páde z gauča:)

Thailon

Dakujem aj ked nechapem, co Ti prislo ako OTD, resp. OTK. V kazdom pripade vsak, happy hiking ...

Peter61

thalion: Off Topic Dristy a Off Topic K.....ny

Lubo

Ja len tak preventivne :-) pozname sve lidi :-))))))

Lubo

Cierna znacka, trochu sa ukludni prosim. Bol by som nerad, aby sa tu zopakovalo to, co uz niekolkokrat. Ber to prosim ako prve varovanie a nezacni robit hluposti. Pochop, je s tym ostara riesit to, mam dost inej prace. Vopred diki :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Martin knor k článku: Okolím kúpeľov Nimnica I. Vacsinu tychto tras som siel pocas dvoch dlhsich vandroviek. Ale bolo to uz davno. Inac, tie dve trasy sa Ti zlepili dohromady. Treba ich naklikat osobitne a na …

nová téma