Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lavína storočia v Žiarskej doline

Bikemartin

No jo, Boro, ty si to pivečko vieš vždy zdôvodniť ;-). Otázne je, ako by skončila chata aj s terasou, keby ju ta prachová lavína trafila naplno...

Lupino

Super clanok, tiez by som sa rad isiel pozriet na Ziarsky ladovec, ale zatial si musim vystacit len s fotkami a clankom, Lubos, Bristol

Boro

Ten článok je naozaj bezva. Zvlášť po tých "úžasných" reportážach od naších skvelých novinárov. A tá fotodokumentácia je super. Ale aby som trošku odlahčil tému, zistili ste priatelia najbezpečnejšie miesto v doline? Ako vidno z fotiek,je to terasa chaty. Tak že nabudúce, žiadne žlaby, žiadne skitúry, len pekne pri pivečku na teraske chaty. A foťák pri ruke.

Lubo

Za prelinkovanie na turisticku mapu treba podakovat Funttomasovi. Myslim si, ze tym velmi pomohol k este lepsej informacnej hodnote Palovho clanku.

Libor

Perfektní článek, vynikající fotogalerie. Díky.

Daulagiri

Taktiež sa musím pridať k pochvalám. Podľa mňa je to jednoznačne jeden z naj tunajších článkov. Skvelo napísané a veľmi oceňujem linky na jednotlivé žľaby. A fotky sú tiež výborne popísané (páčia sa ma hlavne tie ukážky pred a po katastrofe).
Naozaj výnimočný článok.

MisoB

Vďaka za super článok a exkluzívne fotky.

Godman

Pripajam sa. Perfektne spracovane, vyborne, ucelene a komplexne opisane, aj pre laika "citatelne" a ta fotodokumentacna cast len umocnuje kvalitu clanku.
Ma to len jednu "chybicku". A to prave samotnu smutnu a az omracujucu udalost, ktoru nam predostiera.

Bulat

ano jeden z najlepsich a najputavejsich clankov vobec, taketo apokalypt. udalosti nam obcas ukazu kde je nase miesto...
Takisto výborná a názorná fotodokumentacia

Peter61

Bikemartin, zrejme aj velka cast tych fotiek z 26.3.09 bude od Paľa Gavláka. Mne prišli asi 6x od iných dosielateľov. Takisto časť fotiek, pulbikovaných v (b.....ej) tlači "z archívu HZS" sú jeho :-)

Sanco

Paľo, fajnovo si to napísal. Ako to vypadá s centrálom Baranca ( blíži sa môj čas :-)) Podľa fotky, nič moc.
Igor ( z múzeuma )

Bikemartin

Fotiek tých lavín v Žiarskej je plný net (fotených z doliny). Tieto pohľady z hrebeňa Baranca a Ráztoky sú však exkluzívne.

Alpanista

paradne fotky hlavne cca prva polovica. tiez super napisany opis udalosti.

Rbr69

Jeden z najlepsich clankov na hikingu, nielen vybornou fotodokumentaciou, ale aj popisom a prelinkovanim na mapu. Neviem, ci niekde inde na nete sa da najst podrobnejsi opis tychto udalosti. Som rad, ze autor zvolil na publikaciu hiking.sk. Diky.

Adushka

Podla mna tiez vyborny clanok, je dobre vidiet co najviac fotiek, aby si clovek utvoril obraz o skaze a zaroven si naozaj uvedomil silu prirody a to, aki sme voci nej mali a bezmocni. Tiez ocenujem vybornu textovu cast.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum