Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Torzo ...

Vladimir

johny dakujem najbližšie sa chystám na Častiansku 50 snád tam sa stretneme bulate to je tušim tvoj najčastejší revír tak vela zdaru na túrach.

Bulat

pozdravujem vsetkych malokarpat. nadsencov, kt. brazdia taketo polozabudnute ale velmi pekne lokality. Ked na takom mieste stretnem nejaku zivu dusu, radsej sa spytam ci nie je z hikingu :)))

Johny - TOM

Vladimír, ja viem, že si si uznal chybu. Len mi nedalo, nezamiešať sa do debaty. Maj sa pekne aj Ty a snáď niekedy, niekde v Malých Karpatoch...Ahoj. Johny

FeriBa

Ďakujem Vám za zastavenie a za vaše názory. Tiež som tam bol v sobotu, nedalo mi to pokoj... A možno sme sa aj videli, odtiaľ som išiel na Amonovu a Suchou dolinou do Pl.Podhradia (do šenku).
Všetkým Vám prajem pekné túry a krásne výhľady.
Horám zdar

Vladimir

johny, niže som napísal že som sa pomýlil aže su to Záruby, a určite tam pojdem ale aj som tam bol a mýlit sa je ludské ked nejde o život a tu nešlo a chubu som si uznal maj sa pekne.

Bulat

Ono je to uz sice pasé, ale tiez som bol min. vikend na Javorinke a su to skutocne Zaruby, kt. vycnievaju spoza hrebienka medzi Veterlinom a Celom. Tento hreben aj s malou vyvýšeninou Cela sa schovava za Ciernou skalou.

Johny - TOM

Vladimir, teraz v sobotu som sa pohyboval v oblasti Javorinka ( MK ). Škoda, že nepoznáš siluetu Zárub z tejto strany. Inak by si neuvádzal, že sa jedná o Čelo!!! Keď tam pôjdeš, tak si zober "približovaciu optiku" keď tam nedovidíš a sám sa presvedčíš.
Johny

Vladimir

už som ti raz napísal správaš sa povýšenecký dá sa reagovat priatelsky ale u teba to nejde alebo si alergicky na mna takom prípade si kúp tabletky na alergiu a ak nechceš priania čert ta ber.

Vladvlad
Ja sa "necertim". Nemam tu 5 prispevkov, vehementne presviedcajucich o niecom inom, to ma priviedlo k tomu, aby som dany omyl vyvratil. Pekne tury mam aj bez priania. )
Marcela

Túto ťažkú dilemu sme v nedeľu na týchto súradniciach riešili aj my. Nakoniec v našom hodnotení nad Zárubami vyhralo Čelo, bolo to však "tesné víťazstvo", preto sme sa rozhodli to ísť najbližšie preskúmať z iného uhla :)

Vladimir

neviem čo sa tak čertíš máš pravdu pomýlil som sa prezrel som si fotky a sú to Záruby Čelo je viac v pravo a nie je ho vidiet feri ešte raz ti prajem pekne túri aj tebe vlad.

Vladvlad

Stále tá istá "pesnička":)

Na tej fotke je vidieť Záruby a nie je vidieť Čelo. Ja ťa nechcem presviedčať, každý kto sa na to pozrie a aj na môj nižší odkaz z GoogleEarth, nech si spraví vlastný názor.
A víška je teda dosť sila.

Vladimir

Záruby nemôžeš odtial vidiet hlavne ked fotíš menšej víšky.

Vladimir

feri je to ČELO s tej dialky čo si robil foto 50m nič neznamená,prajem ti vela krásnych zážitkov na horách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok