Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turisticka mapa

Diskusná téma Turisticka mapa

Nejak mi nefunguje turisticka mapa,konkretne priblizovanie.ukazuje len prazdnu plochu

Maxo12

aj ja som si všimol z Vrchpodžiaru od smerovníka zelenú značku smerom na Poludňové skaly-kedysi tadiaľ prechádzala,potom ju zrušili.Na smerovníku v sedle Vrchpodžiar nie je k nej žiadna tabuľka, takže sa nevie kto ju obnovil.

Kaspy

Nie ziaden smerovnik tam nebol. Znacka vyzeral byt profesionalna, boli orezane aj konare na niektorych smreckoch. Kedze som tam bol prvy krat a nepoznal som to tam, riadil som sa nou a ci zlta pokracovala dalej na HUTY som neskumal. Rovnako vsak bolo tuto odbocku lahko prehliadnut...

MisoB

Predpokladám, že žiaden smerovník sa tam nevyskytoval, a na Vrchpodžiari tiež žiadna tabuľka... značky ti pripadali maľované profesionálne? Lebo množia sa prípady amatérskej tvorby kade-tade.

Kaspy

Chem upozornit na zmenu- doplnenie (???) turistickej znacky v Malej Fatre.
Po prejdeni Horných dier sme sa z rázcestia"pod palenicou" pustili po zltej smer "Huty", odkial sme chceli pokracovat do "Stefanovej".
Niekde tu:http://mapy.hiking.sk/?x=19.077458381684&y=49.238574447575
sme vsak narazili na zelenu znacku, ktora nas naviadla priamo dole cez luku do "sedla Vrchpodziar".
Tato znacka je pravdepodobne pomerne nova, lebo nebola takmer vobec presliapana...Neviem ci je to predlzenie zelenej znacky zo "sedla Vrchpodziar", resp. ci zlta smer "Huty" bola zrusena...

Mazo

Pacilo by sa mi, keby na mape boli zobrazene aj naucne chodniky. Mozno aspon tak postupne, nemusia byt vsetky naraz.

Dalej by som uvital, keby bola naznacena jednosmernost chodnikov, napriklad v Slovenskom raji alebo v Tatrach.

Vdaka :)

Honza286

Chybí zaznačeny tyto turistické trasy v oblasti Mosty u Jablunkova - Milošová - Svrčinovec: žlutá značka Mosty (Šance) - Megoňky - Milošová (přehrada) - Pri Kadlubci - Dejovka, zelená značka Mosty (Šance) - Dejovka - Svrčinovec (žst) - Privarčíkovci - Půlgrúň (bus) - ch. Studeničné a žlutá značka Svrčinovec (Na Bahne) - Privarčíkovci. Tyto trasy jsou již zakreselany na serveru mapy.cz i v terénu!

Rudo

Vo VKU mape z roku 2006 je červená značka z Vyšnej Tomanovej cez sedlo Tomanová do Tichej doliny (rázcestia pod Tomanovou), ako návrat po túre v Červených vrchoch. V tejto mape to nie je. Zavreli ju?

FunTTomas

mazo: mapový podklad dodáva spoločnosť Shocart a hlásenie chýb je možné urobiť cez cykloserver.cz/hlaseni-chyb/. Turistická nadstavba je v správe Hikingu vrátane vrstvy Chaty, ktoré vychádzajú z článkov. Článok o rozhľadni a útulni na Čiernej hore nemáme, preto radi privítame, ak o nej napíšeš článok a zároveň máš možnosť uverejniť viac fotografií prostredníctvom článku.

Mazo

Spravna pozicia rozhladne na Ciernej hore je zhruba N49.30267 E21.50876, je hned pri smerovniku na (dost plochom) vrchole kopca.

Inac, ta cervena znacka v okoli ide presne po lesnej ceste, pritom pri vacsom priblizeni mapy akoby sla mimo (mapy.hiking.sk/?zoom=14&…). Ale mozno je zle zakreslena cesta a znacka je dobre :)

MisoM

Fotka a aj dalsie v okoli sa uz zbrazuju, takze tato chyba je uz opravena.

MisoM

Ako pise forky, na tuto temu uz bola nedavno debata vo fora ku Galerii a obmedzenie 1 foto na den sa v najblizsej dobe z roznych dovodov menit neplanuje.

K tej foto, pozriem to ak vies spravne GPS tak posli autor to asi zle zadal, opravim to

Forky

Mazo:
tak pokial viem, limit 1foto za den je prave z tohoto dovodu, aby sa tu v jeden den neobjavilo x fotiek z toho isteho miesta od toho isteho autora len pod inym uhlom.
Takto mas tu moznost vybrat prave tu najlepsiu :)
Predpokladam, ze tvoja prosba nebude vyslysana :)

Mazo

Na vrchu Cierna hora pri Svidniku je rozhladna a utulna. Ani jedno z toho nie je zachytene v mape (pre rozhladnu chyba znacka, pre utulnu udaj vo vrstve 'chaty, utulne, salase'). Tato rozhladna sa nachadza na fotke s nazvom "Rozhľadňa na Čiernej hore" a linkom hiking.sk/…/rozhladna_na_cier…, link vsak nefunguje a fotka je zle umiestnena (kdesi na severnom upati, nie na vrchole). Mam aj nejake dalsie fotky a aj by som ich pridal, ale je tam to blbe obmedzenie 1 fotka denne; nedalo by sa to upravit napr. na 5 fotiek tyzdenne? Takto si vyberiem po akcii dve-tri fotky, ktore by som chcel pridat, pridam prvu a potom uz na to zabudnem :(

Pridaj reakciu

Upozornenie: Téma je zamknutá. Vkladanie príspevkov nie je možné.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov