Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Spoza ...

Diskusná téma K fotke: Spoza ...

... vrcholového smerovníka na Veľkofatranskom Kľaku pohľad na Stoh za ním vykúka Veľký Rozsutec pod ním Osnica ďalej hrebeň Kopy a Šípu. To je len kúsok toho čo poskytuje Kľak zo svojho vrcholu. Bol som prekvapený, že nenápadný kopec a taký kruhový výhľad na Malú Fatru, Západné Tatry, časť Vysokých Tatier, Nízke Tatry a Veľkú Fatru.

Janci

adushka,budem sa snažiť pekne pravidelne:-)

Adushka

Janci, no veru, odteraz pekne pravidelne treba.. a ved ja tento VF Klak v kuse propagujem, a az Laco ta tam zlanaril :)

Janci

bulat, hanbím sa, že som ho pokladal za bezvýznamný. Po dnešnom dni som zmenil názor a určite sa naň vrátim v jeseni a v zime.

Bulat

Janci, a vari si ty ako domaci bol na Klaku poprvýkrát?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma