Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Sneh vo V.Tatrách

Peter61

nina_z, take jedna rada na "prahu leta": v zime chodit take VhT tury, ktore dobre poznas ( a v rovnakom smere) za letnych podmienok. :-)

Sifón

Vďaka všetkým za doterajšie info. Neviete náhodou ešte ako vyzerá konkrétne Bystrá lávka a Mlynická s Furkotskou dolinou? Ď!

Dana

my sme boli v sobotu teryna, výstup do sedielka,chceli sme hrebeňom širokej veže do priečneho ale sme to v sedielku otočili,ženili sa tam všetci čerti,výstup do sedielka s mačkami, ale niektorí vyšli aj bez,podmienky v severných svahoch ako v zime.

Gsmmania

@G-plus: Slavkovsky v pohode, je na chodniku sneh, suvisle ? da sa obist ?

Nina_z

Psyloo, veľmi pekne ďakujem za ucelené informácie. Vyzerá to, že to asi odložíme na jeseň. S mačkami a cepínmi nemáme skúsenosti, tak načo zbytočne pokúšať. Počasie na víkend hlásia tiež dosť zlé :-(

Psyloo

@ nina_z - z PL strany Rysy su ovela narocnejsie ako zo SK. z SK je to vlastne prechadzka oproti Pl strane. Ak nemas macky a dokonca aj cepin (retaze na PL strane prepodkladam, ze budu pod snehom, hlavne ze minuly tyzden dost vydatne v Tatrach snezilo a severne zrazy urcite su este pod snehom, bude to v zlaboch zladovatele a tvrde) Bez maciek by som to urcite nesla. A este rataj s tym, ze od Morskeho Oka do Palenicy Bialczanskiej je obchadzka kvoli uprave asfaltky. Treba ist cez Dolinu 5 Stawow Polskich. Stav snehu a vystrahy na Pl strane sleduj na tpn.pl

G_plus

Pre kaspy:
Slavkovsky je uplne v pohode, boli sme tam v nedeľu. Dole v Studenej je to o inom...

Nesto

ok , pekne si to uzite,
na vasom mieste by som bral lyze :)

Nina_z

Diky nesto. My tam v sobotu vlastne spíme, tak sa Viktora popýtam priamo, čo si o tom myslí a prípadne na nedeľu zmeníme plány a pôjdeme niečo schodnejšie.

Nesto

v severne zlaby budu urcite pod snehom, a kedze tam moc slniecko nezasvieti bude to asi dost tvrde, jedine ze by teploty boli vyrazne nad nulou, ale bez maciek a cepinu by som tam nesiel.
najlepsie ked zavolas viktorovi na chatu.

Nina_z

Dík, nesto, stránku chaty som už pozerala, aktualizujú to každý týždeň, tak to dosť pomôže. Len tá Poľská strana mi nie je jasná, nikdy som tade nešla...

Nesto

aktualne info o rysoch najdes tu chatapodrysmi.sk/

my sme boli cez vikend lyzovat v malej studenej, vsetky zlaby su pod snehom odporucam macky zobrat

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum