Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Španielsko - Tenerife - Pico de Teide

No-name

Mna zaujala nutnost toho povolenia resp. nutnost prespania na spominanej chate.. Stretli ste sa uz niekde s takym niecim? pise sa tam ze z dovodu ochrany prirody.. je to ucinne?

DanielaM

Ja som bola na Teide pred siestimi rokmi. S kamoskou sme vyuzili ponuku cestovky - polovicna tura peso so sprievodcom, do vysky 2200 metrov nas vyviezol dzip a nasledne sme do 3718 slapali peso. Bolo to nadherne a vdaka tomu mam dnes v rodine prim s dosiahnutou nadm.vyskou - neviem, dokedy mi pri mojich turistoch tento prim vydrzi :-) Ked som po navrate z tury napisala synovi SMSku, kde som bola, tak som dostala doplnujucu otazku - ci som sa tam dostala na chrbte tavy ... nevadi, bola som

Jaro_PO

V pohodke clanok.Neda mi to, musim sa pochavalit tym, ze aj ja trocha poznam takeho borca:)

Adushka

Fajne si to popisal. Ako som uz pisala v diskusiach k tejto sopke predtym, Pico de Teide je aj moj doteraz najvyssi zdolany vrchol, aj ked priznavam, ze sme si pomohli lanovkou.. co uz, tych cca 10 rokov dozadu som este viacdenne treky nerobila.. urcite ale odporucam, vyhlady na okolite ostrovy su super, sirne vypary daju spolu s nadmorskou vyskou pocitit, ze priroda je mocnejsia nez my.

Lukas

Pekný článok, nezabudni ma zavolať, keď nabudúce pôjdeš na Mauna Loa :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum