Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Psychicky na dne: Zimný Gerlach 13. júna

OndrejP

fero> to nie je ich problem, ale naa, ze o tom nepiseme :-) alebo to bude mozno tym, ze nerobime hentake blbosti. mne este ani jedna hora neusla, vzdy sa k nej viem vratit ked je lepsie pocasie.

Fero

mno...neviem.bolo aj horsie a nikde nikto o tom nepise. zas len ti blavaci si musia nieco dokazovat clankami a kopcom fotiek na nete:)))

Andomakac

Hory nas naucia mnohemu, ale najlepsie je ked uz je to vtebe. Pesimizmus neni dobry v ziadnej cinnosti, vsak nakoniec ste to zvladli s prehladom, mas kliku ze si mal toho kamosa sebov, ten si to celkom uzival.

Hory su vyzva a po takejto skusenosti ta tam uz hocico nezaskoci.

Pajn clanok, este lepsi zazitok, viac optimizmu xixixi

Igor STRHARSKY

Nerozumiem tomu, preco ste v takomto pocasi pokracovali z Gerlachovskeho sedla (Tetmajerove) dalej po hrebeni hore. Nebolo ovela rozumnejsie zostupit dole do Velickej doliny?

Bulat

Pri tych pesnickach ma napadla Brown girl in the ring - z jedneho filmu :)

Vorec

Smekám klobúk/šatku z hlavy, pecka článok! Na jeden hlt ;-)

Adushka

Tak Miso, vidim, ze s odstupom si svoju skusenost spracoval aj do clankovej podoby. Veru vydareny clanok to je a urcite posluzi ako vystraha, ze pocasie sa s nami dokaze zahrat kedykolvek, mozes byt vybaveny a pripraveny na vsetko a aj tak ta dokaze prekvapit.

Bikemartin

Zaujimave, ake rozdielne ohlasy su na tento a tento hiking.sk/…/zimny_chleb.html clanok. Pritom hazard na Gerlachu bol IMHO podstatne vacsi.

P.S. ten hit ´Je to paráda, lehnout si na záda...´ spieval Karel Zich, jestli se nepletu ;-)

Thailon

Vyborne citanie ... sa mi to paci, take uprimne, s pokorou.

Infrastellar

13.6.2009 sme s kamosom spali na Krivani. Zima bola, to ano. Nemame vybavenie za tisice eur, sme iba amaterski fotografi. Paradne sme si to uzili :)

Snad ti nabuduce pozitivne myslenie zotrva, a nezlomi ta trochu jarneho vetriku a namrazy :)

Boro

Hlavne, že nie si v štatistikách.

Peter61

Miso, kasli na rbr69, mas to odskusane, 13.6. bude vzdy anjel strazny v dobrej kondicii a pripraveny na vsetko, POKRACUJ !

Rbr69

Dobre citanie, fajn clanok urcite zivotneho zazitku Miso, odteraz zostan 13.6. kazdy rok doma so svojou milou a so spomienkami ;-)

Jjano

Tiez som to chytil, 13. júna som bol v Roháčoch a pri štvrtom Roháčskom plese ma to chytilo - vetrisko, čo bral dych, zima, a snehová fujavica taká, že bolo vidieť tak na 20 metrov...

Peter61

Dobra makacka. Daco trocha podobne sme si v trojke uzili minuleho leta horedole Batizovskym zlabom 21.9. (kopa snehu,koncil JAMESacky tyzden, vsade prazdno): zo SD hore za 8,5 h, dole 5,5 hod. Plne gate , ale nespadlo to s nami. Rozbite okuliare od kamena v Batizovskej probe. SMS info manzelke jedneho ucastnika tiez zavadzajuce.
Inac zostup sa moze "vydarit" aj s horskacmi: myslim, ze tito dvaja sli tiez od Tetmajerovho s. hzs.sk/?lang=sk&site=arc…
Dakujeme tym, co odstranili muzikov a znacky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum