Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Dvojite nicky a skryta identita

Peter61

PaliT : vitrim. Tototu nič neni.
Dnes som pol hodinu pocuval radio, co nastupilo na freqenciu byvalej Fórkovej republiky... no co Ti budem vykladat. Kto neprezil, neuveri.

Sona

Sloboda slova znamena, ze cloveka za nazor nikto nezavrie do vazenia. Ale neznamena to, ze musime nechat ludi na nasom webe urazat inych, sirit konspiracne teorie a podobne.

PaliT

Nemôžem hovoriť za majiteľa fóra, ale ja to chápem tak, že si nikto nemôže vymáhať “právo” vystupovať v tejto diskusii. To, že vybodkuješ písmená v slove idiot, ešte neznamená, že si niekoho úmyselne neuráźal. Aj nadávky v poslednom príspevku v Táninom článku sú proti pravidlám fóra. Tebe odporúčam presťahovať sa na SME, alebo ešte lepšie by ti pasovali Topky. Ak by to bolo na mne, už by si si tu v diskusii nikdy neškrtol.

Juchu

Ja som anonym a je mi jedno co si o tom myslite vy takzvani slusni ludia.
Povazujem to za demokraciu, a mali by ste to respektovat
svoj nazor si poviem otvorene ked aj niekedy neslusne podla niektorich vecsinov pokrytcov co sa snazia vstko riesit akoze slusne ale skutok utiekol kamsi. Reagoval som tu nato ze
takzvane (lesoochranarske zdruzenie VLk ) co ja osobne povazujem za protispolocensku a neludsku organizaciu nerespektujucu ludske prava a ochranu ludskeho zivota. Problem premnozene medvede ohrozujuce ludske zdravie a zivoty , vecne bagatelizovane a klamlive vyroky otom ze medved cloveku nijak neublizi . medved je selma a castoktrat zautocil na cloveka , ale takzvani slusni ludia budu klamat ze to neni pravda. Kedze su tu este aj nadrzani gramatici nebudem sa dalej vyjadrovat. Ked nabuduce bude chciet nejaky demen sirit klamlivu prpagandu o medvedoch a takzvanej ochrane prirody tak mu zas slusne napisem svoj nazor a nebudm to povazovat za neslusne kedze pojde o iioa

Lubo

Na anonymov sa snazime davat pozor, no niekedy to ujde nasej pozornosti. A hoci reakcia moze byt pomalsia (ako dnes pod clankom od Tani), vzdy pride :-).
Keby sa ti zdalo, ze nedohliadame, napis nam na redakcny mail alebo posli SMS. Vdaka.

PaliT

Už som párkrát navrhoval, aby anonym nemohol diskutovať, dostal som odpoveď, že k tomuto redakcia z rôznych dôvodov nechce pristúpiť, no tak dobre.

Keďže sa trollovanie anonymov periodicky opakuje, nebolo by možné aspoň zaviesť omnoho prísnejší meter na ich správanie?

Tá anonymita ako keby povzbudzovala u niektorých elementov odvahu správať sa neakceptovateľne. Ak by som prirovnal fórum ku klubu, kde sa kamaráti stretnú, aby si podebatovali, nejako mi pripadá čudné, že sa niekto nepredstaví. No dobre, nie každý má potrebné maniere, aj takí sú. Ale potom by som navrhoval, aby bol akýkoľvek anonym postihovaný omnoho razantnejšie, ako diskutér, ktorého identita je známa.

Vychádzam z pozorovania, u anonymov je hádam 10x vyššia pravdepodobnosť, že diskusiu zvrhávajú a ak sa s nimi rýchlo neurobí poriadok, debatu otrávene opúšťajú slušní ľudia; alebo naopak, stále sa nájde odhodlaný jedinec, kto s trollom ďalej diskutuje a vlákno odchádza od témy ešte viac. Teda neviem ako vy, ale v mojej obývačke sa musí človek bez jasnej identity správať veľmi korektne, inak skončí rýchlo za dverami. Nebolo by možné sprísniť nároky na príspevky anonymov a pacifikovať ich už pri prvom náznaku trollingu či neokrôchaného prejavu?

Merhorn

ja prenecham cz aj moj nick, nech nemusi novy vymyslat :D

Jojoš

Vidim na obzore happyend,aki dobri kamarati z nich budu :-)

Ciernaznacka
Merhorn, ano bitka v pripade muzskych samcov dnes uz je kontraproduktivna. V risi zvierat sa pomocou subojov samci predstavuju samiciam a potom sa ti najsilnejsi s nimi paria. Clovek dnes svoje zdravie a geneticku vybavu prezentuje pred samicami intelektualnymi, sportovymi vykonmi alebo aj zmyslom pre humor. Je X moznosti byt v niecom dobry, prilakat samicku a rozmnozit sa.

-)
Ano, mna poznas na horach podla vojenskych kanad a daslieho vojenskeho vybavenia z roku 1975.

Merhorn

CZ, ja som ten posledny kto by sa bil, neboj :) vies mne len staci ak sa nebudeme jeden do druheho navazat preto, ze niekto v niecom inom ma zalubu ako iny. Su ludia co chcu mat vsetko mammut, ok pousmejem sa , dam podpichovaciu poznamku ale akceptujem, nejdem mu hovorit, ze je obetou materialnej spolocnosti a pod, nejdem ho presviedcat silou mocou, ze je to nejaky pomaly blazon. On si to uvedomuje a ta cena tych veci ho na to zakazdym este raz upozorni. Zidu sa takyto ludia ale potom ak aj ja by som chcel nieco napr od mammuta. Ty si skor prirodny typ, mas rad old school veci, to je ok, ludia ti poradia napr, ze aby si skusil aj ine znackove a pripadne ak nemas vela penazi, tak nejake lacne riesenie, ale to nie preto, ze su obetou niekohoc, ci niecoho, proste v dobrel voli a, ze s tym maju dobru skusenost. Aj ja som kedysi chodil po horach v rifliach a teniskach, povodnych vibramoch ci kanadach :) a viem preco tak uz necinim :)Ale je to moja volba. Dnes mame tu moznost vybrat si a kolko ludi tolko chuti preto nech brou zit :)

Ciernaznacka

Merhorn,
ja som sa nechcel bit, som dzentlman, bijem sa iba iba ked sa branim (podobne ako medved), alebo keby niekto ohrozoval zenu, dieta a pod. (tak isto ako medved).

Myslel som skor, ze na tom stretnuti by sme nieco spolu vypili a tak si vyjasnili nase postoje. -)
Merhorn

nie nie lubo neboj, ja sa neznizim na tuto uroven, ale clovek musi na vyhrazky typu, coskoro sa uvidime a potom sa uvidi jednoznacne zareagovat. hnusi sa mi nasilie a hnusi sa mi aj takyto pristup a vyhrazanie. Nie cierna znacka ale cierna ovca by bol lepsi nick, dalsi komentak v zmysle napisaneho netreba pisat :)
Ja sa s tebou CZ nemam dovod stretnut, vyhrazky si nechaj sam pre seba, skus neskryvat sa za x nickov a neries to ked tu niekto riesi oblecenie a pod, napokon su to ti ludia ktorych potom ziadas o radu. Mne je jedno nech chodis aj na adama po horach ak ty nebudes risit mna, ze si chcem kupit nieco co ja uznam za vhodne. myslim, ze cesta tolerancie je tou spravnou :) dobre som polichotil Lubo? :D

Lubo

Pani, nejako sa nam odtialto vytraca priatelsky duch. Prosim, nech to nesklzne do osobnych invektiv, ktore bude treba mazat. Diki

Merhorn

uz sa cukas? kecy kecy kecy, to je pre teba priznacne. ty sa skus nafixovat na jeden nick hlavne a ak ti niekde daju ban tak skus sa zamysliet preco a aky by mal byt tvoj dalsi postup. a vyhrazky si nabuduce odpusti, lebo neznasam ak sa mi niekto vyhraza a to potom by som sa s tebou uz len preto stretol aby si si zapamatal, ze radsej bud tisko a nehraj frajera co ma prazdne reci.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov