Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zmeny v štruktúre článkov

Diskusná téma Zmeny v štruktúre článkov

Kedže počet článkov na Hiking.sk každým dňom narastá (aktuálne vyše tisíc), rozhodli sme sa urobiť zopár zmien v štruktúre. V tomto fóre budeme o vykonaných úpravách informovať.

MatusM

Ahojte, malý návrh:

Pri tlači článku by mohla byť na výber okrem

1) textu
2) faktov a
3) fotiek

aj

4) diskusia...

Ripo

aha, ale o tom nebola v tomto (relatívne mladom) vlákne zmienka, že zmena bola zmenená ...

FunTTomas

Ripo: krátko po vzniku rubriky Cesty sa zmenila na "Svet" a nájdeš ju medzi rubrikami Fórum a Extra (modrá farba v ponuke rubrík).

Ripo

už ked to tu ožilo ... KDE je tá rubrika CESTY ? Alebo len ja mám šedý zákal ?))

Merhorn

presne tak som to myslel lubo. skusim popremyslat nech vam pomozem

Lubo

Merhorn, na to budu filtre:

  • podla rocneho obdobia
  • podla presnej aktivity
  • podla narocnosti
  • podla poctu dni
    atd...
Merhorn

je vela moznosti, v podstate kazda jedna polzka pri pisani clanku a hodnoteni moze byt aj podkategoriou, tak podla dlzky, narocnosti atd.

Merhorn

chapem bora a trosku s nim suhlasim, no aj tak musmi dat zapravdu lubovi. ale ak nechces mat smetisko, tak hlavne to jemnejsie clenenie asi lubo, napr je tu len pri lokalizacii "vychod" atd, mozno by stalo za zvazenie aj clenenie podla rocnych obdobi. Ta ista trasa v kazdom rocnom obdobi ma uplne iny nadych. Ale ci rocne obdobie ako hlavna kategoria, no neviem, skor asi ako podkategoria pod danou lokalizovanou jednotkou.

Lubo

Boro, jasne ze patria :-) Mame predsa cykloturisticke stvrtky podobne, ako sme mali v zime serial o skialpinizme alebo ako sme mali clanky o turistike na bezeckych a backcountry lyziach.
Vsak turistika sa da pestovat roznymi sposobmi, ci uz s bikom, na nohach alebo na lyziach.
K tomuto kroku sme prisptupili aj na zaklade citatelskeho prieskumu, kde vyse 50 percent respondentov uviedlo, ze pouziva bike v kopcoch.
Verim, ze ten jeden bike clanok tyzdenne je v pohode a okrem neho je tu predsa uplna dominancia beznej pesej horskej turistiky.

Boro

Lubo, ja si myslím, že by bolo treba prehodnotiť či články o cyklotúrach patria na stránky Hikingu.

Ripo

no .... este aj o 01.25 rano tam nebol. teraz uz je. ale diskusia k clanku bola vytvorena uz kratko po polnoci. Len cez nu sa dalo preklikat na clanok

Sona

Ripo, mozes to prosim blizsie vysvetlit? My ho totiz na hlavnej stranke vidime. Prosim, napis o tom viac, ak je tam nejaka chyba, chceme ju samozrejme odstranit.

Ripo

Pozor ! článok "Cyklotúra ...." z 10.9. sa nezobrazuje na hlavnej stránke !!!

Lubo

Prave teraz boli vykonane nasledovne zmeny:
Pribudla uplne nova rubrika "Cesty", kde sme presunuli vsetky clanky zo zahranicia. Pre Europu sme kvoli narastajucemu poctu urobili jemnejsie clenenie. Taktiez sme spravili jemnejsie clenenie v "Extra" pre podrubriku "Slovensko". Stav "Extra" vsak ani teraz nepovazujeme za idealny a budu tu vykonane dalsie zmeny. Clankov rozneho zamerania je tu vela, tvori sa z toho "smetisko" a preto treba vymysliet vhodne delenie. Ak ma niekto napad, nech sem napise, potesime sa vsetkym podnetom.
Pracovna verzia hovori, ze by tu mohla vzniknut aj podrubrika "pribuzne aktivity", kde by mohlo byt delenie napr. na skialp, bicykel, lezenie, a ine.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov