Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: A toto je zas čo?

Diskusná téma K fotke: A toto je zas čo?

Kozie chrbty medzi Sedlom pod Vysokou a Bralovou skalou. Tabule vyvesené dve, ale kde aký stožiar, aká vlajka? Pirátska vari? Viem, že v okolí Kunešova prebiehajú občas nejaké výcviky, ale takýto spôsob informovania je teda fajná recesia. Nehovoriac o tom, čo tabuľa povie zahraničnému turistovi, putujúcemu diaľkovou európskou trasou E8 (niežeby som ešte nejakého stretol, ale môže sa vyskytnúť).

Daulagiri

No priznám sa že kúsok od s. pod Vysokou ma pri mojom putovaní tadiaľto pred dvoma rokmi poriadne vystrašilo niekoľko výbuchov a v jednom okamihu cezo mňa dokonca prešla slabá tlaková vlna. Prášil som odtiaľ ako blesk, ale vtedy tam takéto upozornenia neboli.

MatusM

Ach tak, dakujem za vysvetlenie aj mail.

Janci

Matúš, Istrochema má tam strelnicu kde občas skúšajú trhaviny. Tá cesta ktorá vedie od Skleného je ohradená a je tam muničný sklad.

Jonathan.sk

...aj pod Rematou je kameňolom, kúsok za cestou. Ale toto je nejaká haluz.

MatusM

Neviem o tom, že by tam bol v bezprostrednej blízkosti nejaký kameňolom. Najbližšie za Ráztočnom.

Vorec

:-) ved nad tymto sa uz pozastavil aj Manik pri svojej ceste po E8 pre tv.sme :-) -->http://tv.sme.sk/v/10855/peso-cez-stred-slovenska-a-nebezpecny-kamenolom.html (04:44)

Suco

hm tak to by aj mňa zaujímalo čo to je

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok