Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krivánska Malá Fatra: Varín - Štefanová

Spacer

Uzatvaraju sa v Malej Fatre niektore chodniky na zimu podobne ako v zap. a vys. tatrach?

Woo

super vikendove pocasie, dnes je na chlebe nadherne, dufam ze to vydrzi a pojdem na peknu hrebenovku.

Vrana

Busy z Vratnej chodia. Mozno nie tak husto ako by niekto chcel, ale snad sa da naplanovat tura tak aby som stihol ten svoj spoj. Pripadne koncit turu v Terchovej a tam ozaj nie je problem so spojmi.

Peterf

Muki a ako si predstavujes ze bude fungovat takato stratova linka? Autobus bude chodit podla pocasia? Ked bude pekne pojde a ked bude prsat a turisti budu sediet doma autobus nepojde? Inak napisal si to na nespravne miesto, priatelia Slováci s tým nic nemaju, skus SAD Zilina( sadza.sk/kontakty.html ).

Muki

Taky jsem letos kousek Fatry udělal,a bylo to úžasné.Od hotelu Diery na M.aV.Rozsutec,Stoh,Poludňový Grůň,na chatu na Grůni a do Štefanové.Přátelé Slováci,zamyslete se a zavedte nějaký sběrný bus pro ty neštastníky,aspoň na nádraží do Žiliny,k rychlíku na Ostravu.Takhle jsou ty hory jen pro automobilisty...

Daulagiri

Pekný článoček, MF je krásna, snáď sa mi raz podarí si ju dať takto celú, ale chcel by som končiť v Zázrivej.
Fotky sú báseň :-)

Petras

Malá Fatra pro mne už navždy zůstane tou první i když tu netrávím každý druhý víkend jako před třiceti lety. Z Ostravy to bylo tak blízko...Docela by mne zajimalo na jaké další skupiny se dělí návštěvníci hor. Teniskári, keškári, ....? Dík za pěkný článek, naposledy jsem část té trasy prošel v septembri 2006. Ahoj!

Adushka

Thailon, ale ako vyberies tie kesky spod snehu? :)

Thailon

No, ked sa minul posledny pekny vikend, odvtedy sa mi tam nepodarilo dostat :( tak hadam este tento rok stihnem - vyzera to ale na lyze ... coz nie je zla alternativa :D

Mivym

Veľmi inšpirujúci článok a perfektné fotky.

Vrana

2 vorec: predpokladam ze problem bol s prechodom cez Zobrak. Odkedy tam padol les som tade nesiel, chystal som sa teraz v lete ale akosi nevysiel cas.

Vrana

2 MatusM: jo jasne, neviem kade ste to z Varina tahali, som myslel ze popri Vahu az pod Starhrad ...

Vorec

JJ sehr gut clanok a fotose jedna basen ;-) Super!
@vrana: v lete sme práve hrebeňovku zo Strečna strihli zo Stohu do Kraľovian cez Žobrák, ehm no... asi prvý aj posledný raz :-) divočina v džungli :-) a pravdu máš keď píšeš že žiadne davy ľudí, povedal by som, že tade ani veľa ľudí nechodí podľa stavu chodníka.

Vrana

2 adushka: asi som detailista, ale ten udaj 3200 m stupania mi hned udrel do oci. Aj ked som zaratal odbocku na Ch. pod Chlebom sa mi to zda byt vela. Kolko udava hikeplanner neviem, ale som si isty ze menej ;-)

Bocne hrebene som uviedol len ako alternativu k hlavnemu. Je mi jasne ze clanok sa ich netyka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum