Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Júlske Alpy - rafting a kaňoning

Diskusná téma K článku: Júlske Alpy - rafting a kaňoning

Človek mieni, život mení. A tak sa stalo, že moje letné cestovateľské plány mi nevyšli. Dlho som však nezaháľala a v hlave mi svitol náhradný plán. Keďže som sa už niekoľko rokov chystala otestovať rafting a kaňoning v Slovinsku, toto leto mi vďaka zmareným plánom na spoznávanie Islandu pripadalo ako to pravé. Ako vášnivá turistka som samozrejme dlho zvažovala aj turisticko-vodácku alternatívu s výstupom na Triglav, prípadne spoznaním aj iných zákutí Júlskych Álp. Ale keďže pešej turistiky si výdatne užívam v priebehu roka, tentoraz som zvolila turistiku vodnú.

Phalike

To Adushka:
Ja som sa tesil tiez najma na rafting, ale po absolvovani prveho kanonu som dalsi raftovaci den uz len prezival a tesil sa opat na kanon, a taky Susec, to je najlepsi aquapark aky som zazil :)

Phalike

Ake fajne pripomenutie leta spred dvoch rokov ma tu cakalo, prijemne citanie, akoby som to tam nazivo prechadzal znova, vdaka za clanok, veelmi potesil.

Pbch

presne to iste som si vyskusal posledne leto. zaujimave dobrodruzstvo v peknej prirode. len bolo malo vody v Soci. rafting nebol taky divoky. :)

Bulat

iba doplnim- v článku uvedený most je v mestečku Kobarid...

Adushka

Fajne, dobry clanok, Nika, chvalim. Ja som sa odhodlala kedysi len na rafting na Soci, neviem, ci by som mala odvahu aj na kanoning, aj ked laka ma to :)

Lubo

Pekny a dobre citatelny clanok so super fotkami.
Tesim sa na tvoje dalsie kusky :-).

Pepa

ahoj, rád jsem si přečetl Tvůj článek, nejsem moc velký rafťák, u mě je hlavní lezení,ale Soču mám moc rád a byla to má první řeka, na kterou jem byl kluky dostrkán ( když nepočítám nějaké řeky u nás doma)..Triglav se Ti bude líbit, držím palce,aby Tě nadchl stejně jako rafting a kaňoning

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum