Komentár
Matobee k článku: Cik-cak túra aprílovým Braniskom a Bachurňou Maťo veru trasa bola špecifická. Hehe Ale keď je tam toho veľa ako aj píšeš na malom priestore tak líniovo by šlo ťažšie zahrnúť toho viac alebo potom na viac k …
+ 23 ďalších príspevkov
Diskusná téma Čo pijete (accessories)
Diskusná téma Čo pijete (accessories) (strana 7)
zaruceny recept na zimu: mata (nie kupena ale nazbierana!!!)cely citron dve polievkove lyzice medu a do toho domaca slivovica, pomer uz necham na kazdeho:))
vidim, ze toto vlakienko bude oblubene:-).
Bikemartin - dobry napad...
Ale prosím ťa-aké vytie pri pive?? to chce niečo tvrdšie...a hlavne nemiešať
Ano, punc je vyborny :) Adi, Bacaardi ma pravdu - kto chce s vlkmi zit, musi s nimi vyt.
Hlasim sa do partie Pigi-cajistov :-) prip. kombinacia cierny caj a nejaka bylinka do toho.. (tatranska) :)
Borovicka je dobra, prip. ine dobre destilaty, najlepsie domacej produkcie..
Zatial sa velmi nespominalo vino, v zime zmiesane s horucim cajom dobre zahreje. Prip. nejaky fajny punc v dobrej termoske tajne skryty v batohu - na druhy den este teply, znacne pozdvihne naladu zamrznuteho druzstva ;-)
ada - odkedy zije s Lubom:-))))))
Momentálne pijem čajíky, ktoré kúpim v lekárni a sú na stránke apotheke.cz$ret nakazila som ním veľa ľudí, na zimu je dobrý citron a zázvor,alebo klinček a pomaranč, v lete čistá voda a glukopur.
veru veru, pripajam sa k Baccardimu nazoru...
ked CAJ, tak potom ZBOJNICKY :)))
Soni a ty piješ odkedy pivo? :-))
a co taky cajik ala Bear Gril, detaily necham na iq kazdeho :)
ze popradsky caj... mne chuti tatransky caj a aj zbojnicky caj special:-).
Uuuu, kolko prispevkov tak rychlo a este bezkonfliktnych :) Ja pijem na ture: v lete voda, v zime caj. Teraz som objavila Popradsky na predchladnutie, ktory chuti tak lipovo, s citronom a medom super. Dobry na turu je aj matovy a cierny. Po ture pijem pivo alebo kofolu. A co sa tyka nejakeho alkoholickeho, tak najradsej mam vino a vajecny liker, ale to sa na tury velmi nehodi :)
Dost, idem do krcmy :-D
hovorim o tom co vycuras, nie tom cim si rozbijas hlavu po vysublimovanej slivke :D
joj japosnky jasminovy podavany v kovovom cajniku a la Hrdinove brnenie to je paradna vec... plus pitie z takych malych salociek bez uska dvoma rukami zopnutymi ako v samurajskej modlitbe, to je priam ezotericky zazitok...
Hai! Arrigato!