Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Stany Zajo

Fj1000

Prosim o radu tych, ktori sa vyznaju a maju skusenosti. Kupa stanu Zajo Fjord 3 - s takymi paradnymi parametrami za taku cenu som stan nikde nenasiel. Este musim preverit hmotnost - mala by byt do 4 kg, nie 5. Ale supnem do auta a je to. MATE NIEKTO SKUSENOSTI S TYMTO STANOM? Viete poradit, ci je ok? Ake podobne stany by ste odporucili - cena/vykon? Dakujem za akukolvek radu.
dnes 22:02 fj1000

Noro

Tiež máme stan od zaja a sme spokojný.až neskôr sme si uvedomili,že pre dvoch ľudí sa kvôli batožine a väčšiemu pohodliu oplatí stan určený pre tri osoby.tých pár gramov navyše....

Biro

K jurekovi by som este dodal ze v ramci SR a CR je to asi osvedcena klasika a za relativne malo penazi hoodne vela muziky v neposlednom rade ich servis je to preco som sa aj ja v minulosti rozhodol pre Jureka.

Sklolaminatove tycky leda do fazule.

Hefaistos

sklolaminatove tycky...hmm, ja s nimi veru dobre skusenosti nemam

Mr-mark

Ja som toto riesil min. rok a rozhodoval som sa medzi viacerymi znackami, nakoniec po mnohych odporucaniach vyhrala znacka JUREK. Sice trosku drahsie ale myslim ze aj o nieco lepsie: samonostna duralova konstrukcia, dobry pomer velkost-vaha a dobra odolnost voci vode a poskodeniu .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum