Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skalnatá chata

Re

hun taras svedkovia vynasok pri vazeni su a ziadna zmena chatara sa nechysta,zatial nebolo ani nie je vypisane vyberove konanie na chtara skalnatej chaty

Raymond

Stupidita neprichadza s chlastom , s tou sa proste narodis, s nim prichadza demencia a ked sa to skombinuje je z toho nieco podobne :-)

Sedlo

Hun, když neměl chatu, tak nechlastal, chata ho dovedla tam, kde je, bohužel.

Hun

sedlo
Z rezervou? on nie je podobny problem ako Miro ten je super oproti nemu, on ma problem a velky. S CHlastom a zo sebou. Naladovy ale nie podla pocasia ale podla promile. Robi si co chce a nie to co ma a slubi. Keby nemal chatu tak nesedi na samote ale dole v lomnici v lavine(krcma).

Vrana

Asi predtyzdnom sme pomahali osadzovat kamaratovy ocelovy nosnik na stavbe. 4,5 metra a cca 240 kg a namordovali sme sa 5-ti ako kone. Neviem si dost dobre predstavit vynasku 180-200 kg. Samozrejme netvrdim ze to niekto neodnesie ;-)

Sedlo

Berte to trošku z rezervou, je to podobný problém jako Miro na Teryně, náladový podle počasí. Kulangu jsem zažil jako chlapa v pohodě a na druhý den se s každým hádal. Jediný recept je, neustoupit a nenechat se. On to vycítí a dá pokoj. Těžce nechápe, že tam je pro lidi a ne naopak. Je to tatranský samorost a samotář. Kdyby neměl chatu, tak sedí někde o samotě a kochá se přírodou.

Hun

Jeho malovravnost je jeho zivotne najvacsim komplexom. Rackuje a panu kralovy z toho drbe. Rozhovory neznasa, ak nieco povie tak sa snazi aby tam nebolo ziadne R! vazne! haluz! K jeho rekordom su to jeho sumy malokto alebo takmer nikto nevidel udavane sumy na vahe, cize nema ziadnych svedkov. Niekto povie tazke ako kRava, kulanga povie 192,8 a je to.Inak to ze nieco dokazal neospravedlnuje jeho strasne spravanie.

Bacaardi

mal som pocit ze hladim na samotneho DIA (Zeus) na Olympe, alebo teda v ramci dnesneho vyrocia na samotneho Mahatmu Ghandího :-)

Raymond

:-)))))))), to co je za clanok, hlavne ten uvod je uz trosku moc nie?

Bacaardi

tak to je jake ospevovanie:-) normalne mytus a legenda:-).
treba mu urcite uznat niektore vykony a celozivotnu pracu...

Raymond

Kam toto este moze gradovat, je este nieco horsie?

Tonda

Take jsme meli tu cest poznat KulangaHotel..Pres dvoji telefonicke ujisteni,ze muzeme prijet, nas pan Velkonosic poslal do haje, ze nas neubytuje..My jsem se ovsem nedali a po vyslechnuti ruznych, nepublikovatelnych nadavek jsme zde stravili 1 noc spolecne s dalsimi 6 super horolezci na jednom pokoji a prilehle chodbicce. S panem Kulangou totiz nebyla rec, ackoli druhy pokoj byl prazdny..Ale rano byl p. Kulanga jako vymeneny. Takze vse zalezi na nalade a ochote jit do velkeho rizika..

Hun

Dobra sprava pre Skalnatu chatu stary blazon, oligarcha, legenda :) na chate konci. Vystriedat ho ma syn neboheho vsadechatara Bela Kapolku. Uvidime co z toho bude.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum