Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zmeny vo fóre

Yaxo

moze mi prosim niekto povedat aky vyznam ma ten "kalendarik" co pribudol pred datum? uz tri dni cakam ci sa na to niekto spyta :)

Lubo

Eva, to je v pohode. Neregistruj sa, ked v tom nevidis zmysel, vsak to ani on nikoho nevyzadujeme a forum je pouzitelne aj bez toho (s vynimkou vytvarania novych diskusnych vlakien). Odlisenie bolo zavedene z nasledovnych dovodov:

  1. Ak ide o nasho autora, tak je dobre, aby diskutujuci vedeli aka je suvislost medzi autorom clankov a nickom vo fore. Najma ti, co k nam chodia menej casto tak mozu vidiet, co ten-ktory diskuter so zelenym panacikom napisal, ake foto do galerie dal, ako vyzera a pod. Smeruje to k vacsej otvorenosti a prehlbuje doveru v to, co dany clovek vo fore pise. Autora to zas zavazuje k tomu, aby pisal fundovane, pripadne dobre poradil, lebo to zvysuje jeho osobny kredit (v profile totiz vidiet foto, plne meno, aj email).

  2. Ak je clovek registrovany, je to dokaz toho, ze sa da spolahnut, ze pod konkretnym nickom sa vzdy skryva ten isty clovek a nie niekto uplne iny. Zaregistrovany ma istotu, ze pod jeho nickom nebude nik pisat bludy a vydavat sa zanho. Citatel fora moze radam takehoto cloveka viac doverovat.

  3. Ked clovek zanechal svoju emailovu adresu, je to zas signal, ze sa za svoje prispevky nehambi a pripadne si rad danu vec obhaji napr. prostrednictvom emailu, ak niekto zhodnoti, ze ho napr. dany prispevok poskodzuje alebo poburuje. Opat ide o prejav dovery a znizovanie miery anonymity.

  4. Pokial niekto nechce zverejnit ani svoju emailovu adresu, je vhodne na to ludi upozornit. Po internete chodi mnozstvo hulvatov, ktori pod ruskom zdanlivej anonymity robia hluposti, na co vacsina for reaguje nutnostou registracie (napr. SME.SK, Porada.sk,...). U nas to vsak tak daleko zatial hnat nechceme a preto len diskuterov chceme upozornit na fakt, ze dany uzivatel si zela ostat v uplnej anonymite. Aky obraz si o tom-ktorom anonymovi vytvori, je individualne a zalezi od formy, ako vyzera konkretny prispevok. Dalej to upozornuje na to, ze dva prispevky s rovnakym nickom s ciernou postavickou nemusia byt nevyhnutne ten isty clovek.

Aby som to zhrnul, snazime sa, aby bolo toto forum doveryhodnejsie a aby jeho system zuzoval priestor pre spekulantov a planych kecalkov. Do buducna planujeme este zaviest dalsie veci, ktore dalej podporia mieru dovery.

Hefaistos

@eva: ved ta nikto nenuti registrovat sa. mail je vzdy lepsie ako ziadny kontakt, ale snad sa coskoro dorobia aj tie konta...

Eva.

A naco je to vsetko? Okrem toho ze to je vyzera pekne farebne. :o) Myslim na co je komu moja emailova adresa. Chodim na tuto stranku denne,som fanusikom na FB a nemam potrebu sa registrovat.

Merhorn

Ajajaaaj a cierna znacka ma uz konecne bude vediet identifitkovat :D

MisoM

vran, hej mas pravdu pise to tam, riesi sa to uz

Vrana

BTW neuvazujete nad moznostou profilu pre kazdeho registrovaneho clena?

Vrana

k inkriminovanym dvom nickom mi vypise, "Emailova adresa uvidis ...", napriek tomu ze prihlaseny som

Pitr

V podstate mi to funguje okrem dvoch nickov. V téme Mont Blac u Peter61 a Feeelen. A tam som to skúšal prvý krát, tak preto som sa ozval.
Mám Thunderbird, takže v tom problém nebude.

Forky

Pitr:
mozes este este vyuzit druhu moznost, ze na postavicku kliknes pravym, a vyberies volbu kopirovat emailovu adresu.
a potom ju uz staci vlozit do emailovej spravy, ktoru chces poslat..

Forky

Pitr:
Ak nemas nainstalovany nejakeho emailoveho klienta(outlook,thunderbird,bat, atd.), resp. mas toto otvaranie vo Win zablokovane (nemas nastaveny default emailovy klient), tak sa ti ani neotvori... takto presne to mam aj ja doma..
v praci kde mam email.klienta, tak pekne v pohode sa otvara..

Axel

pitr - mne sa tvoj mail zobrazil. (teda spustil sa outlook s novou spravou na tvoj mail)

Pitr

Som prihlásený a keď som skúšal kliknúť na modrú postavičku pri mene, tak sa mi mail dotyčného nezobrazil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum