Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Horská záchranná služba

Peter61

IKAR : " Ako prvá sa začne spracovávať štatistika horských nehôd a nešťastí podľa národností ich účastníkov a obetí a zber ďalších relevantných informácií súvisiacich s týmito udalosťami (napr. dôvody pravdepodobnosti vyššej miery úmrtnosti pri lyžovaní a horolezectve v zahraničí ako v domácej krajine, nedostatok informácií v materinskom jazyku alebo nesprávny výklad lavínových správ a informácií o počasí a podmienkach na horách vydaných v cieľovej krajine). "
hzs.sk/?lang=sk&site=arc…$ret

Ondrejk

Neviem, ako som ich mal nazvat...?Su aj dobrovolny hasici a profesionalny.Z toho som vychadzal :)

Vrana

2 ondrejK: preco pises s "profikmi", to evokuje ze su akoze profici.

Inak trapny rozhovor, ale nie zasluhou Jozka Janigu. Tocit cely rozhovor dokola len o peniazoch, sporoch a podrazoch, ubohe.

Ondrejk

Osobne som nemal cest ani s dobrovolnikmi ani s "profikmi".Takze tiez sa moc k tomu nemozem vyjadrit.Clanok som nasiel nahodou,tak som ho sem nalepil.Ked budem potrebovat pomoc (zlomena noha a pod.) je mi jedno kto mi pomoze....

Lubo

Predpokladam, ze vacsina dobrovolnikov to tak aj berie a funckionari si snazia hriat polievocku a ega.

Eric

ondrejk: Ja to nejako nechapem. Pokial som raz "dobrovolnik", tak ma absolutne nezaujimaju peniaze. Bud na to mam alebo nie, ani by ma nenapadlo od niekoho ziadat peniaze. Dobry clanok.

Kp

ja som s nimi prisla do kontaktu malo, ale vzdy to bolo pozitivne

LuboO

Len pridam pozitivny nazor, vzdy boli ochotni, poradili, doporucili, na kopcoch nikdy ziadny problem, ale to je podla mna normalne, ked sa spravas ako clovek, aj oni su v pohode, ak je niekto hovado, ani ja by som nebol na neho prijemny... Neviem si predstavit, ze by som robil zachranku, nejaka makacka v nejakom fekale, manik si sposobi zranenie vlastnou blbostou a nedodrzanim poriadku a este bude nadavat, kde v prdeli su tak dlho... No budte kludni...:/

Msml

Ja som im posielal mail dnes a odpoveď mi prišla do hodiny...

Rujir

OK, musim poopravit statistiku. Vcera im posielal kamarat mail a dnes mu odpovedali. Ale prisaham, ze ja som im poslal asi pat mailov a nikdy mi neprisla odpoved. Odvtedy tam vzdy zavolam a vzdy mi ochotne poradia a pomozu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum