Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Túra 12.6.2010

Merhorn

Mozme zalozit paralelnu sutaz, ako nizko az mozme klesnut pri volbach...

Axel

Ked uz sa tu natahujeme o tie metre, hor sa volit do Stredy nad Bodrogom... :-)))

Merhorn

Matus, to nic, ja budem len o par poschodi vyssie, hlavne je ist volit a predychat sa predy tym co najviac aby ten zdravy rozum ako si pisal v susednom vlakne bol skutocne zdravy.(460mnm)

MatusM

Ako tak pozerám predpoveď na sobotu, voliť pôjdem až pred záverečnou. Voličský preukaz nemám, takže v súťaži som bez šance (298mnm).

Pinciotti

Asi to je na dohode s komisiou nakoniec. Zistovat sa mi to nechce, sam som bol v komisiach, no nemocnicu sme v okrsku nemali. Pravdepodobne treba byt aspon obcanom konkretnej obce a nahlasit sa, cez preukaz by to zrejme neslo. No dost bolo "politiky", tesim sa na Tatry

Axel

Najprv som premyslal, ze si zapnem archiv v spravach v televizii, ze co bolo o 19:09, az potom mi docvaklo. Asi mam prilis zlozite uvazovanie :-))))
3500 korun s vodicakom prist moze, aspon si volebna komisia bude moct vypit, pred odvozom urny na ustredie...
Janov je ten pri Bzenove ;-)

Axel

Kto je ten 3500 korun s vodicakom? Akosi nie som v obraze.

Peter61

Axel, toten tvuj Janov, to dze ? To toten pri moru, abo ten pri Bzenove ? Pridze tam s tebu voľic i toten 3500korun so šoferskim preukazom ?

Axel

Dovolim si polemizovat nad potrebou mat na mieste, kde ide prenosna urna, trvale bydlisko. Lebo v takom pripade by napriklad v nemocnici neslo volit (s preukazom), lebo bydlisko mam inde...

Pinciotti

dobre...Posledna vec, co ma este napadla je, ze by komisia mohla ist s prenosnou urnou za obyvatelom obce aj vyssie ako je volebna miestnost, ale to by sa dotycny mal nahlasit sa do zoznamu, mal by na takom mieste byvat /aj ked nutne asi nie/ a mal by byt chory... Na to asi treba byt ale trvalym obyvatelom danej obce. To uz su ale skor teoreticke pravnicke konstrukcie, podla nich by teoreticky slo volit aj na Lomnicaku, ak by tam mal niekto bydlisko /vlastnik nehnutelnosti by mu dal k tomu suhlas/ a ochorel by. Len by asi musel lanovku platit

Peter61

piciotti, vyhlasujem sutaz : kto bude volit najvyssie. Uz mas odvolene, takze by si mohol byt nestrannym hlavnym rozhodcom, riaditelom etc.
Vyzera to asi na duel vo VT, lebo Demanovska dolina demanovskadolina.info/?page=u… bude mat volebnu miestnost asi nizsie ako vo VT. Viete dakto, kde to je ?
Alebo duel VT vs NT ? Alebo spocitame metre ?

3500korun

3x som to prečítal a vždy som tam čítal "vodičský preukaz", a nechápal som o čo sa bavíte :D

Axel

Ako volia chlapi v sluzbe na Lomnicaku? ;-) Nevozi sa im hore prenosna urna?
PS: preukaz uz mam, budem volit v Janove :-))))

Pinciotti

Jasne, Tatry sa neustale menia...Strba si asi v ramci znackovania teritoria da pozor na to, aby na Strbskom Plese volby boli :) Z mesta Vysoke Tatry inak samozrejme vyskovo vedu Vysne Hagy, na zvysku Slovenska by im mohla konkurovat este obec Demanovska Dolina, ale tam sa prilis nevyznam ako je to clenene.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum