Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Čergov

Nonormal

Nie som si istý, najlepšie si to je overiť telefonicky, alebo mailom, ale náhodou som si minulý týždeň prezeral nový katalóg jendej cestovky na rok 2011 a chata Čergov tam mala reklamu a pozvanie na návštevu, tak asi bude už všetko fungovať ako sa patrí =)

Goral

ako to vyzera aktualne na chate? su uz izby zrekonstruovane?

Mio

Krásny článok mi pripomenul dávnu dobu, keď som mal 8, či 10 rokov a na tejto chate som strávil pár dní v škole v prírode.
Vďaka za článok

Peter61

Včera kofola ( 0,5 l = 0,75 €), pyvo, kapustnica, vypsyr, pohoda. Teda až na tú onémániu na plazme v jedálni.
Podľa slov barmana ubytko nie je momentálne k dispozícii, majú ubytovaných učňov, ktorí v rámci praxe chtau zatepľujú zvonka. Potrvá to ešte 3 týždne - cca do polovice novembra. Potom už ubytko bude.

Chata úplne zmenila imidž na farbu bielej kávy ( aby ste trafili !) To, čo vidíte na titulke, je už hotové a logo chaty je na stene vpravo. SZ a SV steny skrášľujú lešenie a budú asi zimovať v skalnovlnovom kožúšku.

Peter61

Chata bola včera otvorená, 3 dl Kofoly za O,50 €. Ubytovacia časť v rekonštrukcii, ale čosi by sa zrejme dalo dohodnúť so šéfom, povedala zastupujúca barmanka. Vrak Trabanta už tam nie je, iba vrak Lavíny.

Wlacho

S chatou Cergov mam velmi zle skusenosti, pri mojom tohtorocnom trojtyzdennom putovani sme tu chceli prenocovat po tyzdni vonku, prisli sme v otvaracej dobe, chata bola ludoprazdna (aj ked ma nad dverami tabulku horskej sluzby), zavolal som teda spravcovi a ten ma arogantne odbil. Podobne skusenosti ma viac ludi, s ktorymi som sa o tejto chate rozpraval. Pre mna jednoznacne 0/10 :(

MisoB

Chors, HonzaIV (a aj Lubo :)) - pokiaľ na určitom úseku medzi dvoma rázcestiami vedú súbežne TZT viacerých farieb, v databáze pre mapu a hikeplanner je uložená jediná = tá s vyššou prioritou farby.
Treba mať stále na mysli, že táto mapa je určená na plánovanie a súčinnosť s hikeplannerom, nie ako náhrada tlačenej mapy. Na to, aby niekto osobitne kreslil súbehy TZT o kúsok posunuté (čo by bolo treba) naozaj niet kapacít.

KM

Chata Čergov sa neustále modernizuje. Z vonkajších znakov: bola obmurovaná veranda, vydláždený priestor pred chatou, pripevnený veľký znak chaty. Aktuálny stav je tu: picasaweb.google.sk/…/EscahmU…. V prípade záujmu o ubytovanie doporučujem vopred sa ohlásiť.

HonzaIV

Lubo: ja som videl nieco podobne len na mape nizkych tatier pri Predajnej... modra tam nebola no v skutocnosti existuje... neda sa to nejako "prekreslit" aby sli farby vedla seba, ako to byva v mapach papierovych?? lebo to dost zavadza, diki

Lubo

Choros, ani jedno ani druhe :-).
V mape modra ide az k chate, overit sa to da cez Hikeplanner, ktoreho data su podkladom pre mapu. Finta je v tom, ze tie znacky idu subezne po navlas rovnakej trase, co v nasem mape ma za nasledok, ze vidiet tu, ktora ma vyssiu dolezitost - v tomto pripade je to cervena.

Chors

V článku je zmienka a aj fotodôkaz, že sa pri chate stretávajú TZT všetkých farieb avšak keď sa kukám do mapy na tomto serveri, modrá končí na Zapači a až k chate nejde. Predpokladám teda, že chyba je v mape, fotomontáž to asi nebude v článku, alebo áno? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum