Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nízkych Tatier za 5 dní

Bananajoe

Ahojte chcem sa opýtať .. vie mi niekto povedať ako je to so spaním na Chate MR Štefánika? resp. so spaním vedľa nej, vonku. Je to tam povolené? Zvyknú tam ľudia prespávať pred chatou v spacákoch na karimatkách? Pretože plánujem tento august hrebeňovku z Telgártu do Donoval a nemám nejakú veľkú chuť minúť 14e za noc v chate. Ďakujem za odpoveď.

Lubo

Utulna Ramza aj Andrejcova su bez hospodara a bezplatne. Plati sa na Durkovej (aktualnu cenu neviem) a na horskych chatach.

Robo

caute chcem sa opytat kolko v priemere stoji noc na osobu v utulňach....dakujem..

Vlado M

cus nesiel niekto v tychto dnoch Certovica Stefanikova Planujem to ist 28 3 na skialpoch D

Martin vetroplach

podľa posledných informácií, keď idú chlapi z meteorologickej stanice večer na pivo na Kamienku tak si berú mačky :)))

Juh

V nedelu bol lad od Srdiecka az hore na Chopok. Len miestami bol nafukany sneh. Cez tyzden bol odmak, takze ladu bude asi viac, samozrejme, ak dnes a zajtra nic nepripadne. Takze macky odporucam aj ja.

Ursus

ahojte
nechcem otvarat nove vlakno, nesli ste niekto v poslednych dnoch z Certovice na Stefanicku? zaujima ma ake su podmienky, ci treba macky, sneznice, alebo sa da aj na lyziach, v poslednych dnoch myslim sobota,nedela resp.dnes
dik

Hubik

zdravim vsetkych....
mam taku otazocku...kto ma cerstve info o stave terenu na hrebena...hlavne Telgart-Stefanicka...ale aj druha cast potesi...

Tulak Kubo

Velky pozor na troch miestach , velmi lahke je tam stratit značku:
. prve je po stúpaní na Kolesárovú v takom polo lese / polo polome, znacka sa odpaja v lesnej zvaznice vlavo do hustejsieho porastu.
. druhe miesto katastrofalne preznackovane je ako vzdy pred polanou Ramža. 2 alternativy: bud sa vyberiete z tej rozbahnenej krizovatky priamo hore do kopca a cesta vas privedie az na polanu, alebo okolo kopca z lavej strany po spevnenej ceste asi 750 metrov a za pravotocivou zakrutov prudko vpravo do kopca a ste tam, velka zabava je to najma v noci.
. no a tretie je za Bacusskym sedlom v smere na Certovicu na inkriminovanom rubanisku.
Na vsetkych troch miestach lahko zabludite, a najma ked to nepoznate respektive v noci je to velka zabava najst spravnu cestu. Bolo by asi dobre to tam bud lepsie preznackovat alebo nejak oznacit.

Wlacho

Absolvovali sme minuly tyzden. Na Ramzi sme upratali, napili sme drevo, chyba vsak sekera (minuly rok tu este boli dve :( ). Pozor na polom medzi Ramzou a certovicou.

Zdenči

V sobotu ma to čaká. Ja sa síce síce kvôli pracovným povinnostiam oddelím od skupiny v nedeľu v polovici-na Čertovici. Počasie nepredpovedajú milostivé, tak som zvedavý, či vôbec z Pustého poľa vyrazíme hore.

Moodrlant

Hrebeňovka veľmi pekná, šiel som pred dvoma rokmi a úplne mi ožili spomienky na trasu... Akurát s tým rozdielom, že sme to zmákli za 4 dni (z Andrejcovej sme prišli až na Štefáničku).

Chors

vargi213 - Ťažká odpoveď na moju otázku?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma