Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na menej známy veľkofatranský Kľak

Adushka

Merhorn, nebudem sa k tebe viac vyjadrovat. Ja ti tiez nevycitam, ze si chodis kade tade mimo znaciek, tak neviem, co preletelo tebe cez rozum teraz. Zrazu sa ides hrat na moralneho? tak to si ma pekne pobavil.

Adushka

Merhorn, mas nejaky problem? co tu spietas teraz o Ciernom kameni a uzaverach, ked clanok je o VF Klaku?

Merhorn

Bulat,neboj,vf a hlavne oblast cierny kamen-kysky poznam vsade ale potom tu nemoralizujme so sezonnymi uzaverami a pod ked sami na to kasleme ak ide o nas.

Yasmin

Tak toto nemá chybu ! Fotku sú úžasné! Na tomto Kľaku som nebola, mne je známy "náš" Kľak za Prievidzou.

Bulat

merhorn ak si chceš vychutnať divočinu, odporúčam vykročiť mimo značkovaných chodníkov, alebo vôbec mimo chodnikov... garantujem ti, že tomu prideš na chuť... :-)

Eva.

Velmi pekne napisany clanok aj fotky su super!!

Daulagiri

Paráda, paráda, mám v pláne sem zájsť už dlhšie a prebádať aj tie krkaháje a verím že raz sa mi to podarí. A veľmi dobrá fotodokumentácia.

Pitr

Úsek od Javoriny po Kľak je vážne divočina v lete aj v zime. Množstvo popadaných stromov, zarastený chodník a miestami aj problém orientácie.
Minulý rok sa čistil úsek Kľak - Vyšná Lipová.
A tento rok sa obnovovalo značenie v úseku Malý Lysec až po Borišov.

Merhorn

hehe ja si pamatam ako som sa este brodil kedysi podl ploskou po pas v snehu v premokavych nohaviciach, na salas som prisiel ako zmoknute kura, uzimeny, ale aspon navleky som mal, bez nich by to bolo rodeo :)
Matus, si ma navnadil na tie krkohaje, super je usek pomadzi skaly z klaku smerom na jarabinu, ked som tade siel viem ako ma to prekvapilo, taky teren v tej oblasti :)
Dalsim takym uzasnym miestom na ceste k Borisovu je aj Maly Lysec asi so mnou vela ludi nebude suhlasit ale ja mam slabost aj pre Jarabinu a jej prakes papradia. Kazdemu kto v tychto koncinach este nebol vrela odporucam navstivit tuto divocinu :)

Adushka

Prvy zimny vyslap, ktory som sla hore, som este nemala absolutne zimnu vybavu a miestami sme sa zabarali skoro po zadok, bez navlekov to bola velka sranda, ale hore sme vysli :)

Paso24paso

Krasne fotky...uz aby bola zima... ma navnadili...
rtw- foto cislo 6 - najkrajsia :D

Svatopluk stepanek

adriena, vy ste poeta, z vasho clanku vidno, ze kraj naozaj lubite !
pekny clanok a este lepsie obrazky
pre matusm: okolo 2003
boli este pod vrcholom klaku zvysky nejakeho dreveneho pristresku, ku koncu zostupu z klaku do lubochnianskej doliny bolia cele polia zihlavy okolo 1,5 - 2 m vysokej
je to naozaj divocina, podobne "krkohaje" su aj na ceste z rimavskej pily
na trstie

Adushka

Pitr, hej, ja som 2x zazila aj taku zimu na Klaku, aku mas na fotkach, ale to som este nemala fotak a tym padom ani ziadnu fotodokumentaciu, vdaka teda za link :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum