Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Baranec, Plačlivé a Smrek aj v zime

Adushka

tigervegetarian, znie to milo, ale ja som to nebola.. skoda :)

Miso D.

MatusM, ano, tí týpkovia sme boli my. Zltosedu bundu nosim, aby si ma ludia fotili...

MatusM
O tom by som musel niečo vedieť !

o))))

Tigervegetarian

Adushka, viem že to bolo dávno, ale len tak mimochodom, nebola si náhodou siedmeho októbra na Slavkovskom štíte? Lebo keď som odtiaľ išiel dole, tak som stretol jedno pekné, milé, a usmiate dievča idúce hore s akýmsi chalanom, ktoré sa mi prihovorilo, a tiež sme prehodili zopár slov. A keď som si pozrel tvoju fotku, veľmi sa na teba podobala. :)

Adushka

Miso D., tak vidis, skoda, ze sme nehodili rec, ja sa zvyknem prihovarat takto okoloiducim, ale Matus potom do mna vzdy rypka, ze co vsetkych otravujem, ze nie kazdy si rad vymiena turisticke zazitky, takze vam som sa neprihovarala :)

MatusM

Mišo, ak máš žltošedú bundu a tvoj parťák červenú prilbu.. tak mám takýchto týpkov na jednej fotke ;o)

Miso D.

Adushka, to presne sedi, dvaja v prilbach lyzovali z vrcholu Smreka a kamos a ja sme sa zakradali po hrebeni smerom na Baranec. Tak, a teraz uz sa pozname osobne :)

Andomakac

jarny zlab? no pekne pekne a ja som to tam v piatok radsej zabali :(((.

V piatok som mal rovnaky plan, startoval som o 9tej z parkoviska a cca.o 11tej som bol na Baranci (po asi pol hodke som nahodil macky bolo to trochu ladove, za holym som sa zo par krat preboril do kosky po pas ale nic extra takze aj sneznice pre tazie vahy nebudu od veci). na pasoch som siel asi 20 minut a cca. poslednych 150 vyskovych som siel radsej bez nich kedze to bolo dost ladove a zopar krat ma to skoro stiahlo do juzneho barancovho. chcel som to dat dole jarnym ale kedze to bolo dost ladove tak som si urobil hrebenovku a zlyzoval placlivo kde juzny bol paradny ale nesiel som az od vrchu.

V sobotu som sa este s chalanmi vratil a dali sme placlivo. kedze sme hore boli az po 14tej, tak nam to tam troska primzlo a polka placlivieho bolo skorej take bojovanie kedze sa krusta zacala natom robit celkom kvalitna ale od polovice pohoda jahoda malina...

PS: macky kazdopadne doporucujem bo do vtedy sa po vodu s dzbanom chodi az sa dzban .....

Adushka

Miso D., stretli sme akurat dvoch skialpinistov na Smreku, odkial sa tesne predtym spustili dvaja nasi kamarati na skialpoch dole k chate.. to bolo asi okolo pol druhej..

Miso D.

V sobotu sme lyzovali juznu muldu z Placliveho a potom sme presli cez Smrek na Baranec a lyzovali Jarnym zlabom ku chate. Placlive bolo v pohode, Jarny zlab bol vo vrchnej casti zladovately, ale nizsie uz to bolo relativne ok. Krasny den.
Adushka, mozno sme sa stretli?

Adushka

Tak sme vcera tiez dali Baranec. Sli sme po zltej z ustia Ziarskej, v lese bez snehu, miestami lad, ale dalo sa aj bez maciek. Pod Holym vrchom je uz viac snehu, ale vsetko bolo tvrde, slo sa dobre. Podobny teren je az na Baranec, macky netreba. Zostup smerom na Smrek je lepsi s mackami, miestami to bolo tvrdsie, ale nie ladove. Zo Ziarskeho po chatu krasne makky sneh, lyzovacka na topankach :) Sneznice rozhodne netreba. Z chaty sme schadzali letnou trasou, je na nej dost ladu. Zacinali sme rano o 7, naspat pri aute sme boli o pol siestej - mali sme volne kochajuce a fotiace tempo, hodinu na Baranci, polhodku na Smreku, hodinu na chate.. k tomu kesky.. a dni sa predlzuju, takze to bude len lepsie :)

Jmy

Zdravim, netusite nekdo prosim, jake jsou momentalne podminky na absolvovani tohoto okruhu. Chystame se tam tento vikend a uvitam informaci zda je trasa proslapana a vystacime si pouze s mackama, nebo je potreba sebou mit i sneznice ? Zvazuji take pujceni tur.cepinu ale myslim ze budou stacit teleskopicke hulky ? Za kazdou radu predem dekuji . . .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum