Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Lubo

V piatok bolo k dispozicii flaskove pivo Kozel 10, Plzen 12 a tmavy Saris. Desinka stala 1.5 eura. Uvidime, ci to takto ostane.

Vladimir

Kaspy máš pravdu nájomné hrá svoju rolu ale ked som tam platil za tri pivá 6 Eur tak pán za mnou povedal že radšej sa napije vody s plesa ako dat za pivo 2 Eur a vonku bolo kopu frkotajúcich turistov ktorí nadávali na premrštené ceny a to aj napriek tomu že si tam všetko dovezie.

Jjano

Ceny sa vždy a všade odvíjajú iba od toho, koľko sú ľudia ochotní zaplatiť.

Kaspy

Ceny sa nadalej budu odvijat nie od toho ci to tam vytiahne auto alebo nie, ale od vysky najomneho.Nechcem spustat polemiku o cenach len reagujem na vladimirov prispevok...

Vladimir

Tiež sa mi zdali na chate premrštené ceny, dúfam že to bude lepšie hlavne ked sa tam dá všetko doviest na aute:-)

Skoba

Na Slovensku je všetko o peniazoch.Som zvedavý na ceny nového pána chatára.Ako to len bude všetko stíhať keď ešte aj podniká?Moje skúsenosti z Tatranských chát sú také,že chatári nemajú radi slovenských hostí.
Radšej chodím do Álp.Je tam iný prístup chatárov k hosťom a o cenách za ubytovanie ani nehovorím.

Klf

No neviem, mam skusenosti skoro so vsetkymi chatami vo Vysokych Tatrach a najlepsie vychadzala Terynka a chata na Rysoch. Pri Zelenom plese som bol zhrozeny cenami (hlavne v lete, kedze vacsinu veci si mozu vyniest na aute), na Zbojnicke zase pristupom personalu, na Popradskom plese som bol doslova zhnuseny kvalitou a vysokymi cenami sluzieb. Tak som teraz zvedavy, ako sa premietnu zmeny vlastnikov do kvality sluzieb. Inak, pristup pana Gantnera je vskutku "krestansky", asi sa drzal hesla o bliznom ... :(

Suko

Banda jedna setko je len o penazoch a kdo da komu vacej do vacku...

Pabloo

riadny horali - priateľstvo a nezištná pomoc víťazia v Tatrách:)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum