Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Merhorn

ja budem len rad, aspon tam bude menej ludi :D

Jana22113344

Koukam ze Tatry si umite pohrbit dokonale. Jak nekdo psal o pastikareni v Alpach, neni to pravda! Tatry jsou drazsi nez Alpy a to pocitam v Tatrach pastikareni a v Alpach spani+jidlo v dobrem hotelu/chate. Tipy Vam nedam, uzijte si Tater :-P.

A zapamatujte si: vsude kde zmizi mnozstevni sleva, zmizi i cesky/slovensky, madarsky a polsky turista a rusove s napechovanou penezenkou vam na takovou chatu nepolezou!

Fish

Želám Petríkovcom veľa šťastia pri chatárčení. A pamätám si ešte ako sa pred 20 rokmi Gantnerovci na chatu dostávali a ako pri tom obišiel Anton Marec. Dobehla ich asi minulosť.

Peter61

Andomakac : hlasim sa do klubu, cakam tiez na horec za 20c.
Vladimir etc. : z hladiska dopravy ( a nasledne cien) je uplne jedno, kto tam bude chatarcit. To pouzitelne "auto" je UAZ, terenny lahky nakladiak alebo daco podobne, snezny skuter v zime. Pricom Perinbaba ma aj taky chytak, ze cast cesty auto neprejde a zasa skuter by sa po tych sutroch rozsypal. Mam foto tusim z maja/juna, ako na poslednom useku cesty bikeri tlacia cez sneh.

Andomakac

Suhlasim s Borom a k tym ludim co tu pisu ze na slovensku je vsetko len o peniazoch len tolko, ze mozno ste v alpach nasli nejaky raj(dajte mi vediet rad ho tiez najdem a usetrim ale asi si mylite pastikarov s ludmi co si aj nieco kupia na chatach v alpach a vedia ake su tam ceny) a tam to neni o peniazoch a mozno by nebolo od veci keby ste vy vstupili do tohoto biznisu a robilo to z cistej lasky lebo ja si tiez dam rad kapustovu polivku za 20c, horec za 30c a prespim na chate zadara tak len sup sup uz sa nato tesim ;)

a moj nazor na brncalku?? Pan Gantner dobehol sam seba.....

Boro

Naozaj neviem čo k tomuto príspevku povedať i keď sa cítim oprávneným. Dúfam, že je všetkým zainteresovaným jasné, že z každého podnikania by mal byť zisk a to tzv. najmenej "slušný". Len ten zaručí rozvoj podnikania, dobré služby, plat personálu a investície do chaty. No a nie poslednom rade aj trošku zbohatnutie majitelov. Ak nie, tak prosím zabudnite.Čítam, že starý chatár odviezol všetko s chaty, včetne pelivového dreva. No to musel byť riadne nasratý. A ja sa mu ani nedivím. Veď roky chodia tzv. kontroly po chatách ( borovička boys), ktorý vyhodnocujú a kontrolujú správnosť a oprávnenosť predaja. A keď je to stále O.K. tak si môžete myslieť že je to tak naozaj. Lenže, prečo nevytklichatárovi, že je predražený alebo niečo podobné, čo bolo dôvodom, že ho odvolali.Nie som a priori proti žiadnej zmene, ale so zásadne proti zmene a LA KšEFT. I keď si netrúfam povedať , že sa to stalo.

Raymond

A co slovenska skialpinisticka asociacia to by ma zaujimalo, ci zase len oblizu labu ?

Adamus

Su aj ine kluby a spolky ... ale radsej nejdem pokracovat ... nie som clenom KST a ani sa nechystam - takze som hlupy :-)

5EUR

3500korun, za 5 EUR to máš isté - staň sa členom KST! Byť členom KST je ozaj vynikajúca vec. Ročné členské vo výške 5 EUR sa vráti v prípade jedného nocľahu na Chate pri Zelenom plese skôr ako za deň (cena nocľahu 13 EUR, 50 % zľava 6,50 EUR)! Nehovoriac o ďalších výhodách a zľavách členov KST. Nebyť členom KST je ozaj mimoriadna hlúposť!

Farmar

Som rád, že máme novinku. Prehral špekulant a vyhral seriozny uchádzač. Neuveriteľné. Dúfam, že sa bude p. Petríkovi dariť, držím mu palce.

Raymond

Na Zelenom plese boli cene z ineho casopriestoru vzdy, necakal by som vsak ,ze sa to zmeni. Najma vzhladom k tomu, ze sa zaviazali k 50% zlavam clenom horolezeckych klubov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum