Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

Kocka

Stačí si pozrieť návštevný poriadok NP VF prílohu č.2 jednotlivé odseky. Tam je to presne rozpísané kde sa môže ísť na bicykli aj mimo vyznačených trás. Vydal to ešte kedysi Krajský úrad v Žiline a platí to od júla 2005.

Pf.69

Pardon ,pardon Kocka . Súdim podla seba .

Bikemartin

Axel, hrebeň je stále ilegal. Vyznačená cyklotrasa je časťou nejakej ´vrchárskej cyklomagistrály´ - na KS pri prameni je tabuľka Huty 90,6km, na križovatke pod Rybovským s. je ´Donovaly 24km´.

Axel

Ale pokracovanie z kriznej legalne nebolo, nie? A ako citam, vyznacili to na prasnicke, aj ked vacsina asi zamieri na ostredok tak ako doteraz...

Kocka

pf.69 by si sa čudoval koľko bikerov číta návštevné poriadky. A toto už bolo rozoberané i na iných stránkach ktoré podstatne viac navštevujú bikeri.

Pf.69

No neviem kto z bajkerov číta navstev..por..!?

Palo TT

Podla navstevneho poriadku je tato trasa legelna uz peknych par rockov, len nebola znacena v terene a vela ludi o tom nevedelo.

David Š.

Šel jsem tudy ve středu 3.10. a taky jsem byl mile překvapený, když jsem na trase na Krížnu viděl na tyči červené céčko. Letos už na to asi nebude počasí, ale příští rok je trasa jasná...:-)

Bikemartin

6.10.2012 príjemné prekvapko, vďaka novej cykloznačke už sa dá od Kráľovej studne na Krížnu na bajku legálne. Značka pokračuje smerom do Rybovského sedla a pod ním sa delí na smer Prašnické sedlo - červená a Rybô - modrá.

Stratená vybrama

Je to Jano a prišiel s Kubínskej hole. Po pár vetách ťažko povedať niečo viac, ale prvý dojem fajn.

Motorkár

Vraj sa zmenil prevádzkár hotela, ktorý sľubuje zmeny. Kto vie o tom niečo bližšie?

Skauti z Malaciek-Marika

Na Kráľovej studni sme boli ubytovaní 2 noci od 4.8.2012 do 6.8.2012. Bolo nás 14.Nocľah sme mali zabezpečený v turistickej ubytovni.Mali sme síce 2 ženy na jednú noc na izbe, ale s tým sa musí rátať. Napriek tomu sme boli spokojní, čistota na izbách ako aj na soc. zariadeniach - sú nad očakávanie na úrovni, všade vládne pokoj , čistota, a rodinná atmosféra.
Hneď pri príchode nás očarila krásna príroda-oáza kľudu a balzam na dušu.V okolí kam ľudské oko dohliadne nádherný výhľad na okolitú prírodu.Dajú sa tu podnikať krátke vychádzky, ako aj jednodňové túry do okolia. My sme však pokračovali ďalej, náš cieľ :Hrebeňovka Veľká Fatra cez Smrekovicu.
Boli sme spokojní a preto odporúčam Hotel Kráľová studňa ako ubytovacie zariadenie aj pre rodiny s deťmi

Sitno

My sme mali rezervovanú turistickú izbu. Po príchode sme však zistili, že sú plne obsadené. Dali nám hotelovú izbu za rovnakú cenu ako je turistická. Raňajky boli vynikajúce, s krásným výhľadom z terasy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum