Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

TuristickaMapa.sk »link, mapová služba HIKING.SK, bola spustená v júni 2007 a je v nepretržitom vývoji. Mapový podklad je z dielne českého SHOCartu, priebehy chodníkov sú z našich dát, ktore neustále vylepšujeme na základe informácií od používateľov.
Táto diskusná téma slúži na nahlasovanie chýb aplikácie či podnetov a môžete tu aj požiadať o pomoc v prípade, ak vám niečo nie je jasné. Na tomto mieste taktiež ohlasujeme novinky a zmeny.

Korekcie priebehov turistických značiek hláste prosím v tejto téme.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu februára 2024.
Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Samuel Backady

dalo by sa prosím opraviť zobrazovanie ikonky útulní a prístreškov? buď ich rozdeliť alebo útulne dať ako prioritne alebo keď sa prekrývajú tak po kliknutí pridať možnosť výberu daného objektu ... takto je to veľmi nepraktické, ďakujem

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu januára 2024.
Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu roka 2023.
Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom... a najmä Mirovi B.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu novembra 2023. Uzávery v TANAP-e sú podľa nového NP.
Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Dalsen , 1 reakcia

Tomas: Na freemape je fotka smerovnika ktory spominas, (backend.freemap.sk/…/image?wi…) ale sucasne aj s popisom, ze sa nejedna o oficial znacku KST. Trasu ktoru popisujem ja, je oficial KST. Ked sa zamyslis, je predsa blbost, aby sa zelena znacka od brany rozvetvovala na dve zelene. Zelena na Kolianovu a zelena na rozhladnu.
Miso: Fotka neoficial smerovnika z roku 2021 na Kolianovej je na mapach.cezet.
en.mapy.cz/s/bepubegutu
en.mapy.cz/s/paronuzatu

Rastislav Haleš , 1 reakcia

Zdravím.

V Chvojnickej pahorkatine by bolo vhodné pridať jeden bod na rázcestie červenej a modrej značky, ide o úsek medzi bodmi Salaš - Turecký stôl záhorskej magistrály vedúcej zo Skalice. Turista ktorý nechce ísť na Turecký stôl ale pokračuje ďalej do Koválovca alebo Radošoviec nedokáže naplánovať trasu bez toho aby na ten Turecký stôl zašiel. Ďakujem. P.s. V skutočnosti tam síce v teréne žiadny rázcestník nie je no turistom by to ulahčilo a spresnilo plánovanie.

MisoB

Keďže ani TIM Turecký stôl v teréne neexistuje, zruším ho a pridám TIMy na oboch susedných rázcestiach s modrou..

MisoB

Dalsen, vďaka za dodatočné info.
Tomáš, bol to štandardný smerovník KST? Foto by sa nenašlo?

Tomas Vohlarik

Dalsen: pri kamennej brane nebol smerovnik so zelenou znackou, ktora urcovala smer do sedla Plesovica a na Kolianovu? pretoze na Kolianovej zelena urcujuca smer ku kamennej brane je

MisoB

Dalsen, nejaký tracklog s priebehom by sa nenašiel, aby sme to mohli doplniť?

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu októbra 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov