Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Lubo

Tono, nepresnosti turistickeho znacenia posielaj MisoviB a mne do kopie. Najlepsie tak, ze zoberies kus mapy a zakreslis do nej spravny priebeh trasy.
Inac rychlost nie je uplne zavratna, pretoze mapserver je hostovany v americkej Kalifornii a ping time je dost dlhy (inak uz download rate je OK).
Dalsie turisticke informacie budu pribudat, toto je zatial zakladna funkcionalita :-).
Vdaka za tvoje prispevky.

Tono

Mapy uz luskam cez 3 hod. /nastastie v praci je klud :-D / a nasiel som viacero nepresnosti znacenia. Cize trasa znacky ide inak, ako je zakreslena na mape. Mam tieto zmeny davat sem do fora, alebo Ti ich posielat emailom?

Tono

Nejde zobrazit (zatial) cast mapy v oblasti Babej hory.

Tono

Este jedna vec.
Milo ma prekvapilo, ze sa da ist celkom hlboko aj do prihranicnych oblasti susediacich statov s SR.
Dalsie postrehy urcite napisem neskor.

Tono

Tak som hned nakukol a som milo prekvapeny. Dobre odvedena praca. Gratulujem.
Zopar prvych dojmov
Rychlost je chvalitebna az dobra (uvidime ako to bude slapat cez den). Ovladanie jednoduche, logicke a vyborne. Prepojenie na HIKEPLANER velmi dobra myslienka, tak isto vyhladavanie pomocou GPS (budem vrelo odporucat kolegom hradologom).
Trochu k mapam. Zatial som objavil niekolko nepresnosti v trasach znaciek (oblast Stiav. vrchov). Budete korigovat trasu znacenia v buducnosti?
Podla mna by bolo dobre k znackam pisat cas ako je to v mapach VKU. Inak niekomu vyhovuje to, inemu ono, takze jednoducho povedane, kvalita informacii je tu podstate dobra (ja preferujem viac chot. nazvov, iny informacie ineho charaktreru).
Takze v kratkosti sa pokusim zhodnotit moj prvy dojem.
Velmi slusny zakladny material ktory sa v buducnosti este viac skavlitni (o com som plne presvedceny). Mapy v podstate dodaju dost podrobne info tur. charakteru.
Ak chcete, mozem do map presne zaniest cca 350 - 400 lokalit hradov, hradkov, pevnosti z obdobia stredoveku (pomocou piktogramov rozlisim hrad, hradok, pevnost, str. vezu, stav - ruina, konfig. terenu).
Vela zdaru adrese turistickamapa.sk$ret praje Tono.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum