Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Jimi

dobrt napad spravit takuto sranku, vyzera to zaujimavo len dufam ze ked ta stranka nebude beta bude sa dat prezerat aj inymi prehliadacmi. IE skutocne nerad zapinam. Uz teraz sa tesim ze si tu zabrouzdujem na mojej Opere;-)

Josh

Vyborna stranka. Som velmi rad ze ste si dali namahu takuto stranku sprevadzkovat a sputit (resp. mapy...) Vela zdaru i nadalej.

Lubo

Orc, porovnavas neporovnatelne.
Nas server zial nebol pripraveny na uverejnenie clanku priamo na sme.sk$ret (vdaka comu je turistickamapa.sk momentalne v celoslovenskom rebricku na 33 mieste v den jej spustenia). Takisto odporucam vsimnut si slovicko BETA. Na serveri budeme dalej pracovat a verim, ze podobne faux pas z dneska sa opakovat nebude.
Mimochodom, cim to asi bude, ze slovenski velki hraci internetu do podobnych veci ako mapa.cz nejdu? Zeby slovaci neboli taki turisti ako Cesi?

Miso

v robalovacich sekciach tam vpravo sa nezmeni + po rozbaleni na minusko, to je ale detail. Este v tej navigacii so Slovenskom sa pri tahani na niektory okraj, sa Slovensko neposunie, nakoniec ked poklikam vselikde okolo nakoniec sa tam da dostat ale je to dost neprehladne a nahodile a este mi nefungoval ani zoom cez dvojklik. Ale inac sa tesim ze konecne je takato mapa Slovenska

Orc

?zly vtip

imlpementacia mapovych podkladov zufala, ak uvazime, ze sa jedna o rovnake podklady (SHOCart), ako mali k dispozicii na mapy.cz (novinky.cz/…/mapy-cz-nabizeji…), potom porovnavame neporovnatelne alebo rozdiel niekolko tried. server zalagovany, odozvy v minutach, uzivatelske rozhranie zufale (resp nula bodov). SHOCart si mal asi vybrat nejakeho lepsieho partnera na slovensku, toto je na smiech a nepouzitelne.

Jan Brndiar

Nebolo by zle, keby boli aj casy napisane ponad jednotlive znacene cesty. Viem, ze to vie vyhladavanie, to vsak "nefunguje" podla priania kazdeho turistu.

Lubo

dame dame :-)
Z vykonovych dovodov som vypol moznost pohybu pomocou mysi. Ked odznie napor zo SME dam to zasa spat.

Mateji

Selektovanie regionu cez Shift+MouseDrag: ak mozete, dajte na uvodnu stranu (zalozka Pomoc, vpravo) hint ze tato moznost je k dispozicii. Osobne som sa o nej dozvedel az z tohto fora.
Inak super :)

Moky

Asi maly BUG na tejto stranke :) Ked dam refresh stranky znovu prida prispevok (vid hned dole) napisany a pridany predtym. Alebo zeby som ja nieco potentoval...viete co, radsej sa prioritne venujte mape.

Moky

Super. Len je to nejake pomale. Ze by server nestihal. Musia tam byt tony ludi, taketo nieco na nete chybalo. Ste dobri.

Lubo

Tak skus optimalizovat pre nimimalnu vzdialenost

Tomáš

poslalo ma to z niznej na skorusinu odtial spet na javorniky a potom spet cez skorusinu do oravic optimalizovane pre cervenu

Lubo

Tomas,
mna to poslalo najprv zltou a neskor cervenou. Mal by som stupat 915m a klesat 698 metrov, celkovo prejst 21km za 5h31m. To je zle?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov