Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Lubo

Pridal som jednoduchu mierku
Viem, ze nie je zdaleka idealna, ale zatial urcite postaci. Budeme postupne pracovat na jej vylepseni...

Mato

Super vec :o)

Len mi tam velmi chyba mierka...

Kapso

perfektna praca! gratulujem, potesili ste ma ;-)

Embecka

Bolo by fajn, keby bola na stranke aj informacia o datume a projekcii prislusnej mapy.

Lubo

V pripade, ak si turistickamapa.sk ziska pravidelnu navstevnost na dostatocnej urovni, budeme ju rozvijat dalej. Pribudnu dalsie nase vrstvy - POI (salase, utulne, chaty, pramene, a pod.), ortofoto a ine. Bude to zavisiet aj od ochoty spolupracovat s nami. Teda v pripade, ak niekto ma dobre kontakty v niektorej spolocnosti, co vlastni ortofoto, prosim posielajte na moj mail.

Axel

Obavam sa, ze bezplatna AKTUALNA online ortofotomapa Slovenska v potrebnom rozliseni bude este nejaku dobu len nasim prianim, no nie realitou... :-(
No rad by som sa mylil.

Martin Finke

A co ortomapa? Nedala by se získat a zaintegrovat (jako má Google, mapy.cz$ret mapy.atlas.cz a další). Hrozně rád se koukám zhora a na Slovensku je na co koukat, takže mi to dost chybí.

Laco

Pekný počin táto mapa. Držím Vám palce.

Lubo

Ahoj Peter Golis,
momentalne je mapa dostupna ako AJAX aplikacia pre klasicke browseri. Ked sa nam podari vyladit server a doplnit ho dalsimi funkciami, vrhneme sa aj na mobilny sektor. Vsetko postupne, nakolko nase kapacity su obmedzene.

Lubo

Ahoj cyberman,
dakujeme za tvoj proaktivny pristup a dobre mieneny feedback. Keby ta napadla akakolvek dalsia vychytavka, napis a zaradime si to do knows issues, ak sa to tam este nenachadza. V pripade zaujmu ta radi uvidime v nasom development teame.

Cyberman

nemoznost tlace vyrezu.. nemoznost ukladania ako jpg.. nemoznost exportu do pda ci smartphonu.. proste nepouzitelne

Peter Golis

Tak na takéto niečo som čakal už dlhšiu dobu, ale zaujímala by ma jedna otázka. Je možné vydať tieto mapy aj vo formáte použiteľnom v PDA alebo Smartphone s OS MS Win 2003/5.0 poprípade Symbian?

Pablo

Ahojte, dakujem za skvelu stranku, stale je zjavne iba v plienkach, ale urcite sa to zlepsi, skvela praca :)
A do buducnosti napad - ak sa bude dat, skuste pridat aj planovane cyklisticke trasy :)

Lubo

Streco,
vdaka za slova chvaly. Od vydavatelstva SHOCart sme dostali data, ktore vidis. Vzhladom na podmienky nebolo mozne ziskat lepsie. Verim, ze o pol roka sa turistickamapa.sk tak rozbehne, ze pre vydavatelstvo budeme dostatocne silni partneri, aby sme ich vedeli pritlacit k lepsim podmienkam.

Lubo

Ahoj Jimi,
a ako sa ti to sprava v Opere? Prave som to kukol v Opere 9.20 pre Mac a vsetko vyzera uplne rovnako ako v Safari, Firefoxe aj IE. Nemas nahodou nejake sucasti vypnute? Resp. nemas zapnute, aby sa Opera identifikovala ako IE? Ak ano, tak to vypni a malo by to fica v pohode. Keby nie, daj nejake blizsie info (verzia opery, podrobnosti problemov).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum