Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu februára 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Lubo

Majo, na stranke s legendou k mape som opravil priamy link tak, aby sa tam zobrazovali len lavinove drahy. Vdaka za postreh.

Peter61

Skúšal si v "nastavenie mapy" zrušiť nežiadúce vrstvy ?

MisoB

Neudal si polohu, ale asi ide o názov z topo podkladu. Na ten nemáme dosah. Ak chceš, napíš vydavateľstvu SHOCart, majú na webe na to formulár.

Vlado Müller

Zmena názvu:
Kurtavá skala na Kurtova skla
podľa Spravodajcu ÚGKK SR č.2 z roku 2021 strana 23

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu januáraa 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Lubo

To, co popisuje sa moze stat vtedy, ak server z nejakeho dovodu pomalsie odpoveda. Napriklad vtedy, ked naraz chce vyhladavat vela ludi. Proste, ze odozva trva dlhsie ako sa prehliadacu chce cakat. Takyto problem nastava velmi zriedka a ked nastane, staci vacsinoi pockat par sekund a potom to uz zasa ide bez problemov.

AdamB

ked skusam na mobile tak mi trasy zobrazuje bez problemov. takisto na inom pocitaci takze predpokladam ze chyba je niekde v nastaveniach mojho pocitaca. uz si sa stretol s podobnym problemom?

Lubo

Skusam prave teraz a vsetko sa mi javi v poriadku. Mozno to bol len nejaky chvilkovy problem.

Napis odkial, cez ake medzibody a kam si planoval trasu. Skusim rovnaku.

AdamB

zdravim. mam problem s mapou - nezobrazuje trasy ktore si naplanujem v Hikeplanner. objavi sa ikona nacitavania ale po chvili zmizne a trasa sa neobjavi. ma niekto podobny problem? (skusal som tri rozne prehliadace a na kazdom to je rovnake). dakujem.

Lubo

Aktualizacia
Bol aktualizovany topograficky podklad SHOCart. Najdete na nom aj najnovsie rezervacie Pralesy Slovenska a Vydrica.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu decembra 2022. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Martin knor

Roman, budes sklamany. Videl som nove rezervacie na tabulovej mape v NT a chranene uzemia (5-ky) su mnohonasobne vacsie ako realne zmapovane pralesy. Je ich podstatne menej ako pralesov, pretoze mnohe vyznacene pralesy su zliate do velkych celkov.

Lubo

Do konca roka budu vo vrstve chranenych uzemii a zaciatkom roka budu v SHOCart podklade.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma