Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Severovýchod

Diskusná téma K fotke: Severovýchod

Kúsok od najvýchodnejšieho bodu našej hranice nám polonina Rawky poskytuje takéto jesenné pohľady na PL-UA hranici. Za postriebrenou poloninou vidieť zaujímavo tvarované strmé svahy spadajúce do doliny, kde vzniká rieka Uh. Vľavo hraničný hrebeň a celkom vzadu ukrajinské Poloniny.

Alexander

Dík, tak podľa vývoja počasia sa dalo čakať, že bude také fotogenické, už "len" bolo treba sa vybrať, a keďže okruh mal 42 km, tak na dva dni. A s bivakom vonku, ale bolo ráno len -6°C, tak dalo sa.

Alexander

Podľa toho ktorá časť...Naša strana a hranica je ozaj málo navštevovaný kraj, poľské Bieszczady zase dosť preplnené.

Bagir

Už dosť dlho sa chystám do tých končín, beriem to ako málo navštevovaný kraj, ľudoprázdno. Je to tak aj v skutočnosti? Ď.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma