Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dry Land...

Jnezky

Parádne foto!

Páči sa mi názory Ľuba, aj 1 bod je bod a je to viacej ako trocha anonymná 0 bodov.

Vlado k tvojej pripomienke, možno by pomohlo, keby meno autora bolo vidno až po hodnotení, tak ako nevidno počet dosiahnutých bodov, ale možno by to malo opačný efekt a bolo by menej hodnotení, kto vie :)

Jonathan.sk

Uff, toľko kriku pre jeden výcvak. Verím že všetci komentujúci sú dnes v práci , alebo PN, lebo zabíjať takúto krasnu nedeľu na internete je luxus.
Za zastavenia ďakujem všetkým...
re chuma1: english je to preto, lebo mi to evokovalo jedno veľmi staré video od kapelky MARILLION.

Chmura1

hem, ja som zvažoval medzi 4-5b, ale to len kvôli názvu. Vieme dobre, že často dodá kvalitu fotografii aj výstižný názov, a to už potom môze hodnotiteľa posunúť myšlienkami inde. Tak by ma len zaujímalo, prečo "in english"?

Bruma

jajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, to máme ale starosti a aký pekný deň to bol :D :D.

Lubo

"Prominentni" galernici maju tu smolu, ze pokial ich foto nie je na 5b, tak nedostanu ani bod. A mozno by nizsie no nie nulove hodnotenie aj uvitali z dovodu spatnej vazby. Navyse, je dost mozne, ze ked raz bude treba server trochu precistit, rozhodujuci bude nie pocet bodov, ale pocet hodnotitelov popri inych ukazovateloch ako napr. ci je vyplnena GPS suradnica, ci je popis viac ako len 2-3 slova a pod.

Bulat

Vlado, maš pravdu... akurat že to hodnotenie často viac vypovedá o hodnotiacom človeku ako o kvalite fotky... Preto sa v poslednej dobe bodoveho hodnotenia zdržujem a ak ma nejaka fotka naozaj mimoriadne zaujme, okomentujem slovne. Mimochodom vyssie uvedena fotka sa mi páči, autora poznam a viem že fotí obstojne... :-D

Vladimir Popluhar

Jasné že sa o nič nejedná, ale nerozumiem tomu prečo je tu za 1 od nicku Makalu a tu : hiking.sk/…/mala_fatra-budis_… - je za tri. Ak by sme to mali dať hodnotiť nejakému profesionalovi tak by asi hodnotil dosť obrátene. Ja som vyjadril len svoj názor -pretože tu sa viac hodnotia fotky od určitých autorov a mien ako tá tvorba. Povedzme si úprimne - ak by táto fotka bola od A. Zahradníka, M. Moronga, L. Blaha nikdy by sa tu neocitlo ziadne spodné hodnotenie. Nepáči sa mi to, lebo tá fotka je dobrááá.

Tidoj

No, je pravda, že z kritických príspevkov k mojim a aj k iných prispievateľov fotografiám, som sa mohol celkom dosť naučiť a preto som tiež za to, aby sa k 1 bodu aj niečo konštruktívne pridalo. Teda aspoň mne sa dá zvesela \"nakladať\", učím sa stále. Ale yaxxo aj makalu aj iní nech hodnotia ako chcú, aj bez vlastných fotografií - mimochodom, keď som dostal od yaxxo(a?) 5b som mohol mať aspoň pocit, že to už musím byť jaký macher...! ;-)

Paulovič pali76ZM

nejde o život , ale o princíp.Predsa nikto tu nehrá "o zlaté trenky". Všetko je vec názoru to mi je úplne jasné , veď koľko ľudí toľko chutí , ale hodnotenie za 1 to je podľa mňa keď fotka nemá žiadnu kompozíciu , ostrosť a pod. Vždy lepšie padne nejaká rozumná rada alebo názor ako hocijaké hodnotenie. :-)

Tidoj

Nie že by sa nedalo súhlasiť s tým, čo napísal pali76ZM, ale na druhej strane, myslel som si, že tu môžu ľudia po prihlásení sa hodnotiť ako uznajú za vhodné aj bez slovného vyjadrenia. Slobodne, bez tlakov. Podobná diskusia sa totiž objavila k fotke Nezlomný a mne je ľúto, že musia ľudia obhajovať, prečo nemajú rovnaký vkus ako ostatní. Ja som na nízke známky zvyknutý a nikdy som ich nebral v zlom. Je pravda, že tie moje fotky si viac bodov ani nezaslúžili, ale vnímam to tak, že zlú alebo slabú fotografiu kolegovia ani len neohodnotia (ani si ju nevšimnú). Všetko ostatné je len +

Bulat

... ale na druhej strane ti najvačší kritici by mali tým menej znalým ukázať, ako sa to robí...

Bulat

však to chlapci neberte tak vážne... myslím že ani pre autora fotografie neni bodové ohodnotenie fotografie otázkou života a smrti... :-)

Lubo

Ale no, pani, nebudte taki popudivi, vsak hodnotenie 1 je predsa viac ako 0. Nie je to predsa -1 :-). Ked neprsi aspon kvapka, no nie?
P.S. Rovnako nezdielam nazor, ze ten, kto neurobi lepsiu (pripadne tu ziadnu nema), nemoze vyjadrit svoj nazor hodnotenim inym ako na skale 4-5b.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok