Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Spomienková vychádzka

Diskusná téma K článku: Spomienková vychádzka

Druhý vianočný sviatok ma ráno budia zvony nášho kostola a vzápätí z kuchyne počujem známe zvuky. O chvíľku dostanem ako bonus rovno do postele čaj zo šípok, ktoré si každoročne zbierame a sušíme v chalúpke na Záhorí. Vychutnávam si túto rannú pohodu, aj následné dlhé raňajky pri vianočnom stromčeku, teplé kakao a orechovník, nakoniec ešte poriadnu kávu, aby som sa konečne prebrala. Pri nej rozmýšľame, kam pôjdeme na pravidelnú štefanskú vychádzku.

Bacaardi

peekneee:-).
Aj ked pre mna bez nadychu toho, ze by niekto chybal, kto bol dlho v partii, ale pekny clanok...

vsetko dobre do noveho roku!!!

Boro

Danka, aj my už nepočítane rokov vyrážame na Štefana na rannú túru. Nuž túru ako túru. Máme k tomu niekolko dôvodov . 1. Sme prežraní a potrebujeme vytráviť a prevetrať naše usedené zadky.2.potrebujeme sa dohodnúť o Silvestri. 3. Po ceste si robíme "košt" domácich pálenok. 4. Tradícia je tradícia. A poviem ti, že tiež premelieme všetky spomienky a aj udalosti, čo sa za rok stali. A rovnako ako u teba, už nám nejakí pôvodní účastníci chýbajú.

Antenkar

Tušil som, že to bude takto poňatý článok. Nuž rok končí a zase ďalší príde. Aj moje kroky sprevádzajú po kopcoch spomienky na blízkych, priateľov, známych. To je ten dôvod, prečo niekedy idem do hôr sám. Ale všetci vieme, že tam nikdy nie sme celkom samy. Sme tam my so svojimi myšlienkami a spomienkami. A príroda nám umožňuje si naše myšlienky v kľude vytriediť. Príjemný konec roka, a úspešný začiatok toho nového prajem všetkým. A hlavne istý krok a zdravý návrat z každej túry.

Atalienka

Veľmi pekne napísaná spomienka, takéto mám rada, lebo dokážu pohladiť dušu a srdiečko. Prajem veľa takýchto krásnych spomienok počas celého roka. Prajem Tebe, Jakubkovi a Ľubošovi všetko dobré v Novom roku 2012 a všetkým tým, ktorí milujú hory a prírodu.

Meky

Danka,krásny až taký nostalgický článok,v ktorom som sa našiel aj ja so svojimi blízkymi.Ešte si ho určite aspoň raz prečítam.Tiež prajem všetkým v Novom roku len to najlepšie,ale hlavne pevné zdravie.

LadislavMihalyik

Krásne napísané a s citom.Prajem Vám a celej radakcii veľa príjemných chvíľ v zdraví pri pobyte hocikde, a hlavne tam ,kde to máte radi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum