Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Japeň

Diskusná téma K fotke: Japeň

Cestou z Harmanca cez Japeň na veľko Fatranský hrebeň. V pozadi Krížna 1574m. a na pravo Majerova skala 1283m. Prvá jarná návšteva Veľkej Fatry v tomto roku sa vydarila na jednotku !

FunTTomas

Odlesnený hrebeň Japeňa je úplná kópia slovenských polonín v Bukovských vrchoch.

Daulagiri

No viem o niekom kto práve tu stretol svojho prvého medveďa, tak niečo na tom možno bude.

Miro7101

môj názor je že ľudia sem majú strach chodiť a ani sa im nečudujem :-)
tak nech to tak aj zostane...

Rado Gadoczi

Ja som velmi velmi rad ze je to malo navstevovane, len sa cudujem ze je to tak :-)))

Miro7101

tak to treba zmeniť a chodiť do týchto končín častejšie :-) je to pekný kúsok divočiny aj s medveďmi :-). To že je to málo navštevované je aj dobre : je tam kľud . Podobná málo navštevovaná a divoká lokalita je aj Svrčiník...

Rado Gadoczi

Ja som tam bol tiez 1x v zivote a nechapem ako je mozne ze som tam este nebol a hlavne ze je to take malo navstevovane miesto lebo patri medzi najkrajsie vo VF. Dakujem za komenty... :-)

Daulagiri

Podobne ako bulat, tiež som si tento hrebeň prešiel v zime a veľmi sa mi páčil. Je to ozaj krásna lokalita, čo dokazuje aj táto fotka.

Bulat

toto je naozaj krásny a dlhý bočný hrebeň- som mal možnosť absolvovať v zimných podmienkach a ma doslova očaril- až sa divím, ako som ho mohol tak dlho ignorovať :-)) Každopádne sa sem vratim- však taka zelena jar či farebná jeseň tu musia byť nádherné !!!

Miro7101

moja srdcovka Krížna :-)
Zo Zadného Japňa odkiaľ je táto fotka je fakt úžasná a vľavo dole je Bystrická dolina ( v minulosti prístupová cesta k hotelu Kráľová studňa )

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok