Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zaistené turistické trasy

Klyngac

Batizovsku probu by som ja osobne zo zoznamu vyskrtol. Retaze tanapaci odpalili, ze vraj kvoli bezpecnosti ( v skutocnosti aby im ludia bez sprievodcu - rozumej: BEZ PLATENIA - nebehali na Gerlach ), takze teraz to urcite nieje "zaistena" turisticka trasa.

Honza286

Docela by mě zajímala podrobnější lokalizace obou řetězů ve Velké Studené dolině (šel jsem tam naposledy před 3 lety a jediné řetězy byly kousek pod Zbojnickou chatou. Rovněž si nějak nevybavuji řetězy v Monkové dolině, u vodopádů Studeného potoka je zřejmě myšleno zábradlí zabraňující pádu turistů do vodopádu, nemýlím-li se. Jen na okraj - jedny řetězy jsou i v Javornících, ale již na území ČR - v Pulčínských skalách.

Marian P77

Reťaze sú aj v Malej Fatre na červenej značke zo sedla Zákres do sedla Príslop nad Bielou (smer Zázrivá). Približne v strede trasy sa prechádza cez skalnatý úsek v lese, a je tam dosť strmé miesto. Bol som tam v r. 2009, a ak sa dobre pamätám, reťaze tam boli. Ak sa mýlim, opravte ma prosím.

Belial

pomerne dlouhy zajisteny usek je z lomnickeho sedla do teryho kuloaru. urychluje nastupy do cest v zapadni lomnici.

Jusk11

to rast: jaaj, dik, nevedel som, ze sa to tak vola...

Rast

to jusk11 - je to tam napisane pod nazvom Hrtany

Kossuri

to majo105: vďaka za foto, pár krát som tadiaľ išiel, ale vtedy tam reťaze ešte neboli, tiež mi to príde ako recesia :-)

Jusk11

zda sa mi to, alebo na titulnej fotke je neznaceny turisticky chodnik z Bobroveckej Vapenice na Chatu pod Naruzim??? Chodnik zacina na odbocke zo zelenej znacky a prechadza popod skaly Sokola a Mnicha... je to de facto najkratsia trasa z doliny na chatu...

Bulat

no do tej Kšinnej mi to tiež tak pripadalo :-))

Majo105

kossuri, reťaze na zelenej značke do Kšinnej sú tam podľa mňa iba z recesie. mám aj nejaké foto odtiaľ, aj video by sa našlo... :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov